Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Сакам да кажам дека во овој дел од ноќта е најубаво да размислуваш на теми што немаш шанси преку денот.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
Едно пријателство воскреснува. Всушност многу повеќе од очекуваното.
Сметав дека моите зборови ќе бидат негативно одразени, но сфатив дека критикувањето не е толку лоша ствар.

Среќна сум кога ме критикуваат, наместо навреда и туркање инает, јас засукувам ракави и се фаќам за работа. Кога би се прашувала и би имала моќ, веднаш ќе шитнам 100 комплименти за една критика, зошто понекогаш убавите зборови се празни гестови и лукаво изнудуваат поголема благодарност отколку вистински гестови на добрина.

А толку многу ми фали таква бездна на лудило.

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Едно пријателство воскреснува. Всушност многу повеќе од очекуваното.
Сметав дека моите зборови ќе бидат негативно одразени, но сфатив дека критикувањето не е толку лоша ствар.

Среќна сум кога ме критикуваат, наместо навреда и туркање инает, јас засукувам ракави и се фаќам за работа. Кога би се прашувала и би имала моќ, веднаш ќе шитнам 100 комплименти за една критика, зошто понекогаш убавите зборови се празни гестови и лукаво изнудуваат поголема благодарност отколку вистински гестови на добрина.

А толку многу ми фали таква бездна на лудило.
Многу добро кажано , браво (y)

• Ми се допаѓа
Реакции: Реми

Elizabeth Bathory

Истакнат Член
13 февруари 2012
353
407
363
Skopje
Сакам да прашам од кога девојкиве носат дебели чорапи (овие денес што ги видов беа сиви со некои цветови забаталени..) на штикли ? :frantic

Статус
Затворена за нови мислења.