Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Денес на крштевка и роденден цел ден.
Ке скапам еј...нема ни фудбал да можам да гледам.
Се надевам ке се сожалат и ке пуштат во кафеаната. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
  • Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Нема да кажам дека незрелоста си го прави своето,секој човек има таканаречени незрели моменти.
Но како што може брзоплетоста да си го направи своето,ништо друго така неможе.(worried)

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Сакам да кажам дека се откажав од кгн, фб сега и од форумот се трудам да се откажам Saladin не верува дека ке издржам ама ете ке му докажам кога тој ке направи сарми ама најубави сарми да направи и да не повика да ги пробаме ;) сепак леп провод кај Маршалот ке ти речев една и за мене написе ама нели со една нога никаде не се оди па ај нека бидат две :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Бреее, деновиве постојано ми се јаде.
Мојата потреба за храна е обратно пропорционална со храната која ми се нуди дома.
Дома ми нудат спанаќ, пилешко со ориз, па со компири...а јас си патам по гиро. Мх! Душа ме боли за гиро.
Душа ме боли за пилешка пастрмајлија, душа ме боли и за пица. Леле, quattro formaggi или quattro stagioni... (inlove)
Ме болат и нозете да појдам да си купам.
И шта чу сад?
Ај прво да се избањам, па после за после...ако има после yaknowutimsayin...си чекам јас... :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Boyle

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Сакам да кажам дека се откажав од кгн, фб сега и од форумот се трудам да се откажам Saladin не верува дека ке издржам ама ете ке му докажам кога тој ке направи сарми ама најубави сарми да направи и да не повика да ги пробаме ;) сепак леп провод кај Маршалот ке ти речев една и за мене написе ама нели со една нога никаде не се оди па ај нека бидат две :zelen
Кгн незнам што е,туку друго ме интересира,зошто драга тие откажувања?Зошто се не се остави на еден вид самоконтрола кон сите нешта што ги сметаме дека ни шкодат(штом се откажуваме од нив значи дека нешто негативно влијаат на нас,затоа го употребив терминот шкодат).
За од форумов да не слушнам откажувања од причина што тоа ке го сметам и за откажување и од мене :(

• Ми се допаѓа
Реакции: alba and МиГ 21
Статус
Затворена за нови мислења.