Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Што е со вистинските вредности ???
Сакаш добра кола,богат живот,дрога ...жени?!
Па зошто си ги послушал твоите?!
И сега не е касно можеш да продолжиш со тоа,нели?! :)
Епа ете ти го Сури за пример како завршуваат богатите,славни...од врвот го допре дното ... (facepalm)
Сакав да кажам дека некој се труди максимално чесно да работи а некој пронаоѓајки дупки во законот живее на грбот на тие што вредно работат.

Шмекси, dude патетичен си.

Твоето мислење е излишно.
Никој не те тера да ги читаш моите мислења, па автоматски на тоа следи дека не те ни терам да пишуваш нешто во врска со мене нити пак да ме споменуваш.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Кога сакам нешто да кажам,треба да кажам како што сакам да кажам,а не едно кажам а друго мислам :svirka
Со друге речи сакам кажам незнам речам,односнооо.....ке кажам па ако некој ми ја залепи ке се исправам :zelen
Е да,пак истите.:eek:

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly and slb_bobo

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Сакав да кажам дека некој се труди максимално чесно да работи а некој пронаоѓајки дупки во законот живее на грбот на тие што вредно работат.
епа ако сакаш така да кажеш си требал на ваков начин да кажеш,како што сеа ми објасни ти фино лепо на мене :cool:
а ти со тоа претходно(во претходниот пост) што напиша изрази и потенцира нешто друго :wub[/quote]

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
епа ако сакаш така да кажеш си требал на ваков начин да кажеш,како што сеа ми објасни ти фино лепо на мене :cool:
а ти со тоа претходно(во претходниот пост) што напиша изрази и потенцира нешто друго :wub
[/quote]

Читај меѓу редови :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
СДК Некои луѓе постојано измислуваат топла вода. Не знам дали се зависни од тоа да се пофалат дека измислиле топла вода или се идиоти без логика.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
филмот изгледан,книгата ја почнав ... може сеа на раат да се спие...сабајле во 6 30 ќе се разбудам со помислата ''требаше порано да легнам'' и ''се бидала само да спијам до колку сакам''...
а иначе кога сме кај топлата вода slb_bobo како прееска ми требаше да исперам некои работи на рака...ама ко за беља немаше :banghead :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and melpomena

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Сакам да кажам дека многу еректирате брадавици понекогаш околу едноставни ствари :D

Статус
Затворена за нови мислења.