Како ќе стигне виното до мене?Сега моментално сум баш за вино. И не греано, нека е.
Кој е за?

Како ќе стигне виното до мене?Сега моментално сум баш за вино. И не греано, нека е.
Кој е за?
Како ќе стигне виното до мене?![]()
Сакам да стигне по брза пошта заедно со еден седумжичен Шектер и едно 300 ватно Меса-Буги појачало. Скромно, нели?Како сакаш може да стигне, битно е да сакаш.
Ovaa vecer ke mi bide za pamet deka ne se pie makijato vo docni casovi.
Moram latinica, od mobilen sum.![]()
Сакам да стигне по брза пошта заедно со еден седумжичен Шектер и едно 300 ватно Меса-Буги појачало. Скромно, нели?![]()
Уште колку за да кренам левел?Ах, не е битно скромно или не.. Ако под еден услов: Пуштеш добра музика .... Не бе, ти секако ќе пуштеш добра музика. Нема тука услови веќе
Send.
+ 250 exp.![]()
ma od preska cuvstvuvam deka ke zaspijam i samo vrtam od edna na druga strana, a i onaka tesko zaspivam.Особено не се пие со помисла дека можеби ќе останеш будна. Пробај да пиеш кафе и да уживаш во она што ти го нуди. Јас штотуку испив две чаши дупло нескафе (околу половина литар) и уште малку чувствувам дека ќе заспијам ко бебенце![]()
Си ги изброја овчичките?ma od preska cuvstvuvam deka ke zaspijam i samo vrtam od edna na druga strana, a i onaka tesko zaspivam.
Уште колку за да кренам левел?![]()