Од House ако ти се гади не ти кажувам ниеден предлог. House M.D. е меѓу најдобрите серии некогаш направени според мене. Дури и да ти кажам предлози не верувам дека би ги гледала штом не го сакаш Хаус.Ова мене не ми се случува,не не
Туку дај кажете некоја серија за гледање.Декс ја гледав вчера,а од House ми се гади,поглупа серија немам гледано.... slb_bobo некој предлог за гледање бе?
Ова мене не ми се случува,не не
Туку дај кажете некоја серија за гледање.Декс ја гледав вчера,а од House ми се гади,поглупа серија немам гледано.... slb_bobo некој предлог за гледање бе?
Од House ако ти се гади не ти кажувам ниеден предлог. House M.D. е меѓу најдобрите серии некогаш направени според мене. Дури и да ти кажам предлози не верувам дека би ги гледала штом не го сакаш Хаус.
Глуп е а за глумецот да не зборам...дедо да го ставеа подобро ке одглумеше...тууууууу се едно исто па исто...
Бобо беееее шо си видел интересно у серијата не знам.Ке пишам на програмите маил да ја прекинат со емитување и снимање
Патем,леле колку убаво утро
CSI гледај ги...Ова мене не ми се случува,не не
Глуп е а за глумецот да не зборам...дедо да го ставеа подобро ке одглумеше...тууууууу се едно исто па исто...
Бобо беееее шо си видел интересно у серијата не знам.Ке пишам на програмите маил да ја прекинат со емитување и снимање
Патем,леле колку убаво утро
Од кој жанр ти се гледа? Јас моментално како најнова серија, ја пратам Revolution. Интересна приказна, супер е за тепање време. Од креаторите на Lost е, ако тоа дополнително те привлече.
Паа како Декстер некоја ама веке една ми препорачаа па ваљда и таа ке а гледам