Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Ова мене не ми се случува,не не |-(

Туку дај кажете некоја серија за гледање.Декс ја гледав вчера,а од House ми се гади,поглупа серија немам гледано....(envy) slb_bobo некој предлог за гледање бе?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево

Туку дај кажете некоја серија за гледање.Декс ја гледав вчера,а од House ми се гади,поглупа серија немам гледано....(envy) slb_bobo некој предлог за гледање бе?
Од House ако ти се гади не ти кажувам ниеден предлог.:nah House M.D. е меѓу најдобрите серии некогаш направени според мене. Дури и да ти кажам предлози не верувам дека би ги гледала штом не го сакаш Хаус.

• Ми се допаѓа
Реакции: foREVer and emzzy

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103

The Big Bang Theory. Ги обожавам значи. Ќе се изнасмееш и ќе се релаксираш. Плус не трае една епизода многу, само 20мин. Поздрав :*

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Од House ако ти се гади не ти кажувам ниеден предлог.:nah House M.D. е меѓу најдобрите серии некогаш направени според мене. Дури и да ти кажам предлози не верувам дека би ги гледала штом не го сакаш Хаус.

Глуп е а за глумецот да не зборам...дедо да го ставеа подобро ке одглумеше...:Dтууууууу се едно исто па исто...
Бобо беееее :D шо си видел интересно у серијата не знам.Ке пишам на програмите маил да ја прекинат со емитување и снимање :p

Патем,леле колку убаво утро

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Глуп е а за глумецот да не зборам...дедо да го ставеа подобро ке одглумеше...:Dтууууууу се едно исто па исто...
Бобо беееее :D шо си видел интересно у серијата не знам.Ке пишам на програмите маил да ја прекинат со емитување и снимање :p

Хаус веќе заврши со снимање. :igra

Без навреди за Хју Лори. Баш супер го глуми ликот, т.е. сите убаво си глумат. И не е баш се едно исто за оние кои убаво гледаат :) Хаус е интересен лик, но не е реален. Ако сакаш реални докторски ликови гледај Grey's anatomy. Хаус е медицински точен но тоа не е поентата на серијата да прикажува медицина, туку да прикажува супер-карактер во одредени ситуации. Јас ја гледав до 7ма сезона и сеа почнав одново за да ја изгледам и осма.

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123

CSI гледај ги...
Серанови..
http://www.filmovionline.org/browse-strane_serije-videos-1-date.html
Рошни и некои други овде.

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com

Од кој жанр ти се гледа? Јас моментално како најнова серија, ја пратам Revolution. Интересна приказна, супер е за тепање време. Од креаторите на Lost е, ако тоа дополнително те привлече. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Од кој жанр ти се гледа? Јас моментално како најнова серија, ја пратам Revolution. Интересна приказна, супер е за тепање време. Од креаторите на Lost е, ако тоа дополнително те привлече. :D

Паа како Декстер некоја :Dама веке една ми препорачаа па ваљда и таа ке а гледам

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
  • Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo
Статус
Затворена за нови мислења.