Owww do tell me about it. Исто као јадење лутеница пред искачање.еден час после пладне е дефинитивно лошо време за прво кафе
Owww do tell me about it. Исто као јадење лутеница пред искачање.еден час после пладне е дефинитивно лошо време за прво кафе
неееOwww do tell me about it. Исто као јадење лутеница пред искачање.
Иам ноф Чаки, луд е како будала : )
Јас би посакал да избега и да лета слободно наместо да биде украс затворен во кафез кој треба да ги исполнува сите наредби.ЧЕСТИТО нов Чаки parvati нека е жив и здрав и да не бега од кафезот
Ако е споредбата иста,тогаш ке треба сите да се испосамоубиеме па да летат и нашите духовипа што не се самубиеш па и духот да ти биде слободен да лета ............ахаххаахахахаахаха луд
Ахахахахахахахахаха. Very funny. Сега се чувствуваш попаметен? Каква филозофска мисла кажа. Wow, просто се зачудив. Мене никогаш не би ми дошло на памет таква прекрасна мисла.па што не се самубиеш па и духот да ти биде слободен да лета ............ахаххаахахахаахаха луд
Море и тебе какви ти идат на моментиАхахахахахахахахаха. Very funny. Сега се чувствуваш попаметен? Каква филозофска мисла кажа. Wow, просто се зачудив. Мене никогаш не би ми дошло на памет таква прекрасна мисла.
Но јас имам ангел чувар за да ми ги избрка сите такви мисли и да ме прави се` посреќен.Море и тебе какви ти идат на моменти