Не крадам, отворена мрежа си е. Крадам ако му пробијам пасворд или сл.Море кој краде ич да нема![]()

Не крадам, отворена мрежа си е. Крадам ако му пробијам пасворд или сл.Море кој краде ич да нема![]()
Ај одлучи сеНе крадам, отворена мрежа си е. Крадам ако му пробијам пасворд или сл.![]()
Па што е нејасното. Крадам ако му пробијам пасворд на мрежата. Ова беше отворена мрежа, т.е. нема пасворд и може да користи кој сака. Кога ќе ни стигне интернетот во станот тогаш нема да го користам овој.Ај одлучи се
не крадам...крадам
плати па користи![]()
и да има нејасно не е кај мене сигурно....каде без пари па и плус се расфрлаш со наводна нервоза кога ти се губиПа што е нејасното. Крадам ако му пробијам пасворд на мрежата. Ова беше отворена мрежа, т.е. нема пасворд и може да користи кој сака. Кога ќе ни стигне интернетот во станот тогаш нема да го користам овој.![]()
и да има нејасно не е кај мене сигурно....каде без пари па и плус се расфрлаш со наводна нервоза кога ти се губи
ама ете ми се разјасни![]()
Да,кристално јасно.Па нормално, има приклучено 30 души и еден од нив нон-стоп се прави паметен, пробува да симнува нешто и поради него нема никој интернет. Сега дали е уште појасно?![]()
Ке квичеш до кога и да е!!!Обилно јадам буквално на секои 40 минути - ова се случува последниве 5 дена а ако продолжам вака состојбата ќе стане сериозно загрижувачка.
Сега за сега му се смеам на мојот апетит : )
И уживам![]()
Буци,немој после во Гуливер да ти купуваме облекаОбилно јадам буквално на секои 40 минути - ова се случува последниве 5 дена а ако продолжам вака состојбата ќе стане сериозно загрижувачка.
Сега за сега му се смеам на мојот апетит : )
И уживам![]()