Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ај одлучи се :unsure
не крадам...крадам
плати па користи :D
Па што е нејасното. Крадам ако му пробијам пасворд на мрежата. Ова беше отворена мрежа, т.е. нема пасворд и може да користи кој сака. Кога ќе ни стигне интернетот во станот тогаш нема да го користам овој. :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Па што е нејасното. Крадам ако му пробијам пасворд на мрежата. Ова беше отворена мрежа, т.е. нема пасворд и може да користи кој сака. Кога ќе ни стигне интернетот во станот тогаш нема да го користам овој. :)
и да има нејасно не е кај мене сигурно....каде без пари па и плус се расфрлаш со наводна нервоза кога ти се губи :x
ама ете ми се разјасни :p

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
и да има нејасно не е кај мене сигурно....каде без пари па и плус се расфрлаш со наводна нервоза кога ти се губи :x
ама ете ми се разјасни :p

Па нормално, има приклучено 30 души и еден од нив нон-стоп се прави паметен, пробува да симнува нешто и поради него нема никој интернет. Сега дали е уште појасно? :unsure

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Па нормално, има приклучено 30 души и еден од нив нон-стоп се прави паметен, пробува да симнува нешто и поради него нема никој интернет. Сега дали е уште појасно? :unsure
Да,кристално јасно.
Ке си плакам и ке си користам.

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Обилно јадам буквално на секои 40 минути - ова се случува последниве 5 дена а ако продолжам вака состојбата ќе стане сериозно загрижувачка.
Сега за сега му се смеам на мојот апетит : )
И уживам :D

Ryze

Истакнат Член
13 октомври 2012
39
20
108
In the middle of nowhere
Обилно јадам буквално на секои 40 минути - ова се случува последниве 5 дена а ако продолжам вака состојбата ќе стане сериозно загрижувачка.
Ке квичеш до кога и да е!!! :rofl

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Буци,немој после во Гуливер да ти купуваме облека:D

Статус
Затворена за нови мислења.