Не крадам, отворена мрежа си е. Крадам ако му пробијам пасворд или сл.Море кој краде ич да нема
Не крадам, отворена мрежа си е. Крадам ако му пробијам пасворд или сл.Море кој краде ич да нема
Ај одлучи сеНе крадам, отворена мрежа си е. Крадам ако му пробијам пасворд или сл.
Па што е нејасното. Крадам ако му пробијам пасворд на мрежата. Ова беше отворена мрежа, т.е. нема пасворд и може да користи кој сака. Кога ќе ни стигне интернетот во станот тогаш нема да го користам овој.Ај одлучи се
не крадам...крадам
плати па користи
и да има нејасно не е кај мене сигурно....каде без пари па и плус се расфрлаш со наводна нервоза кога ти се губиПа што е нејасното. Крадам ако му пробијам пасворд на мрежата. Ова беше отворена мрежа, т.е. нема пасворд и може да користи кој сака. Кога ќе ни стигне интернетот во станот тогаш нема да го користам овој.
и да има нејасно не е кај мене сигурно....каде без пари па и плус се расфрлаш со наводна нервоза кога ти се губи
ама ете ми се разјасни
Да,кристално јасно.Па нормално, има приклучено 30 души и еден од нив нон-стоп се прави паметен, пробува да симнува нешто и поради него нема никој интернет. Сега дали е уште појасно?
Ке квичеш до кога и да е!!!Обилно јадам буквално на секои 40 минути - ова се случува последниве 5 дена а ако продолжам вака состојбата ќе стане сериозно загрижувачка.
Сега за сега му се смеам на мојот апетит : )
И уживам
Буци,немој после во Гуливер да ти купуваме облекаОбилно јадам буквално на секои 40 минути - ова се случува последниве 5 дена а ако продолжам вака состојбата ќе стане сериозно загрижувачка.
Сега за сега му се смеам на мојот апетит : )
И уживам