Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Сум си го скршила пртстот во петокот, а јас мислев само набиен е. Во четвртокот бев на рендген, и кога видоа дека ми е скршен и почнал да зарастува ме пратија во Штип.Таму наново ми го кршеа и ми го местеа прстот без опојка. И уште ме боли!

:eek:. Тугоооо, после овој за сваку ситницу ке идеш на ренген, ја увек си иду малко да га ушину иду си за свак случај.

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Шо активен....на работа ме исцедија жеништана......Бобан ова, Бобан ова. па не сум јас Бранко сегде да стигнам.
Тој Сексо вчера пиеше со Усул во кафана.
Ај да на оим офтопик, утре сум прва смена на работа.....Настинат, се ми смета....

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed and Foxboro

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
кој е тој Сексо до сега не сум го сретнал по форумот...................или некој што го сменил никот а?/........:rofl
Е Сексо е еден сите шо го поштоват и зато слабо го оговарат... јавно :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and Foxboro

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
ајде луѓе јас ке си одам............да се начукам убаво.............и да се проведам убо.............ај ке си пишеме утре после дванаесе...........:D

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
што е филинг да се испуши пола пакла цигаре на едно седнување ?
едно големо макијато пола пакла цигаре за саат време, неможу да га сконтам тој, ваљда дека сам непушач, а?

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly and Foxboro

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
ајде луѓе јас ке си одам............да се начукам убаво.............и да се проведам убо.............ај ке си пишеме утре после дванаесе...........:D
Таман кога ке се вратиш ке разговараме за Сексо :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro
Статус
Затворена за нови мислења.