се слагам со тебе не ни треба да имаполитика на овој форум нема и нема да има.
подобро да нема отколку да се караат некои дечки за безвеза работи
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
![Намигнува ;) ;)](/images/emoji/wink_animated.png)
се слагам со тебе не ни треба да имаполитика на овој форум нема и нема да има.
Тоа е решено уште од старт од страна на админитесе слагам со тебе не ни треба да има
подобро да нема отколку да се караат некои дечки за безвеза работи![]()
ваљда да не се праи дупликат, некој камен трезан ке си помисли дека е мртаф пијан и дупло гледа : )Сакам да прашам зошто некои теми се заклучни за некои членови?која е причината?ќе ми објасни некој?![]()
Само модеаротори и членови можат да заклуча/отклучат тема, темата е заклучена за нови мислења најлесто оние кои се ставени од модераторите за правила во тој подфорум или е заклучена темата бидејќи не развила дискусија. И темата не езаклучена само за тебе туку за сите членови дури и за модеаротирте, освен каде што се модератори.Сакам да прашам зошто некои теми се заклучни за некои членови?која е причината?ќе ми објасни некој?![]()
не не не,не зборам за тоа,значи има некои теми како на пример Каде на одмор? и заклучена е неможам да коментирам во неа,а гледам другите можат,која е поентата ?ваљда да не се праи дупликат, некој камен трезан ке си помисли дека е мртаф пијан и дупло гледа : )
ок ,јас мислев некое дискриминирање ,па затоа да си прашам.Фала на одговорСамо модеаротори и членови можат да заклуча/отклучат тема, темата е заклучена за нови мислења најлесто оние кои се ставени од модераторите за правила во тој подфорум или е заклучена темата бидејќи не развила дискусија. И темата не езаклучена само за тебе туку за сите членови дури и за модеаротирте, освен каде што се модератори.