Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
:) политика на овој форум нема и нема да има.
се слагам со тебе не ни треба да има
подобро да нема отколку да се караат некои дечки за безвеза работи :);)

• Ми се допаѓа
Реакции: Avona Vi

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
СДК дека неможам глава да кренам деновиве. Ми се чини ко да неам седнато на компјутер два месеци. Сликање за на табло па едно па друго, па и многу родендени се собраа.. Па уствари коа ќе размислам, поубаво е вака да шеткаш по цел ден.

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars31

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Сакам да прашам зошто некои теми се заклучни за некои членови?која е причината?ќе ми објасни некој? :eek
ваљда да не се праи дупликат, некој камен трезан ке си помисли дека е мртаф пијан и дупло гледа : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars31

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Сакам да прашам зошто некои теми се заклучни за некои членови?која е причината?ќе ми објасни некој? :eek
Само модеаротори и членови можат да заклуча/отклучат тема, темата е заклучена за нови мислења најлесто оние кои се ставени од модераторите за правила во тој подфорум или е заклучена темата бидејќи не развила дискусија. И темата не езаклучена само за тебе туку за сите членови дури и за модеаротирте, освен каде што се модератори.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
ваљда да не се праи дупликат, некој камен трезан ке си помисли дека е мртаф пијан и дупло гледа : )
не не не,не зборам за тоа,значи има некои теми како на пример Каде на одмор? и заклучена е неможам да коментирам во неа,а гледам другите можат,која е поентата ?:unsure

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
ок
Само модеаротори и членови можат да заклуча/отклучат тема, темата е заклучена за нови мислења најлесто оние кои се ставени од модераторите за правила во тој подфорум или е заклучена темата бидејќи не развила дискусија. И темата не езаклучена само за тебе туку за сите членови дури и за модеаротирте, освен каде што се модератори.
ок ,јас мислев некое дискриминирање ,па затоа да си прашам.Фала на одговор :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
дојде ти срце на место : ) срце мало слаткасто : ) што се смешиш бе злато. агугугугу : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma
Статус
Затворена за нови мислења.