се слагам со тебе не ни треба да имаполитика на овој форум нема и нема да има.
подобро да нема отколку да се караат некои дечки за безвеза работи
се слагам со тебе не ни треба да имаполитика на овој форум нема и нема да има.
Тоа е решено уште од старт од страна на админитесе слагам со тебе не ни треба да има
подобро да нема отколку да се караат некои дечки за безвеза работи
ваљда да не се праи дупликат, некој камен трезан ке си помисли дека е мртаф пијан и дупло гледа : )Сакам да прашам зошто некои теми се заклучни за некои членови?која е причината?ќе ми објасни некој?
Само модеаротори и членови можат да заклуча/отклучат тема, темата е заклучена за нови мислења најлесто оние кои се ставени од модераторите за правила во тој подфорум или е заклучена темата бидејќи не развила дискусија. И темата не езаклучена само за тебе туку за сите членови дури и за модеаротирте, освен каде што се модератори.Сакам да прашам зошто некои теми се заклучни за некои членови?која е причината?ќе ми објасни некој?
не не не,не зборам за тоа,значи има некои теми како на пример Каде на одмор? и заклучена е неможам да коментирам во неа,а гледам другите можат,која е поентата ?ваљда да не се праи дупликат, некој камен трезан ке си помисли дека е мртаф пијан и дупло гледа : )
ок ,јас мислев некое дискриминирање ,па затоа да си прашам.Фала на одговорСамо модеаротори и членови можат да заклуча/отклучат тема, темата е заклучена за нови мислења најлесто оние кои се ставени од модераторите за правила во тој подфорум или е заклучена темата бидејќи не развила дискусија. И темата не езаклучена само за тебе туку за сите членови дури и за модеаротирте, освен каде што се модератори.