Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Отвориле профил на фб со мое име и моја слика....при пријавување за лажен профил во мое име ми бара оставање на телефонски број...дали некој имал вакво искуство и дали има шански доколку го пријавам профилот да биде избришан?

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Кога човек ќе ви даде искрен совет и ве искритикува со цел да се подобрите,вие го зимате за зло и тој човек не чини според вас,а кога некој ќе ве дигне во облаци со мед и млеко зборови(неискрени) тогаш тој е прекрасен човек... размислете малце пред да донесете било каква одлука за некој :)

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed and melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Кога човек ќе ви даде искрен совет и ве искритикува со цел да се подобрите,вие го зимате за зло и тој човек не чини според вас,а кога некој ќе ве дигне во облаци со мед и млеко зборови(неискрени) тогаш тој е прекрасен човек... размислете малце пред да донесете било каква одлука за некој :)

:)
http://forum.crnobelo.com/threads/Ефектот-на-ореол.3567/
Ефектот си го прави своето

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
:D Пак едно по друго треба јас да си кажам.
Тоа ти се вика,репетиција на истата игра ама добивката и влогот не се исти.

Сакав да кажам дека треба да станам во 8 и да сум будна некаде до кај 10....после морам пак да сум будна во 15 30
Е ај после рачунај си дека си се наспал и не речи дека спиеш на рати.
Ајде после објасни им на оние кои прашуваат,а ти воопшто спиеш ли,кога спиеш?
Објасни им дека и ти сакаш секој ден како секој скоро нормален човек,да спиеш 6-7 саати без да се будиш.
Сакаш,ама нема.
А од пуста навика веке и кога немам обврски и можам да спијам без прекини,ми е терсене и пак на рати спијам.
Плус сакам да кажам дека многу ме нервира кога морам да препрочитувам што сум напишала и кога ке видам дека на сто места фали буквата "п" оти тешко фаќа. :mad:

А шо ке прајш кога сите наоколу спијат,освен ако не читаш нешто или еве вака глупости не кажуваш.(think)

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
И тоа ке помине.Се ке помине,знам...сигурна сум во тоа...Ке ми треба само цврста волја...Ке ми треба желба да издржам овој период...подршка пред се.:)

• Ми се допаѓа
Реакции: 048
Статус
Затворена за нови мислења.