Некогаш кога ќе си ги читам мислењата, ми доаѓа сам да си ставам лајк.
Со што ги измава?Да се пофалам, после огромна пауза на врата се појавија Јеховини сведоци утрово
секташи пред портите
Запази суратот на еден од америве коа пробува од благото... What the fuck is happeningНе знам дали некој прати buzzfeed, али ете после толку предлози, конечно ме послушале и пробале балканска храна.
П.С. За тие што не знаат, луѓето од каналот прават посебни клипчиња каде што пробуваат одредена храна и ги кажуваат што мислат за неа. Ми се допаѓа нивната реакција!
За нова тема мислиш да отвориме и за секој гледан филм да пишуваме или лошо разбрав?
Секогаш постои страв од брак, затоа што бракот носи голема одговорност и многу обврски. Луѓето кои се одговорни по природа имаат безброј прашања кои само во конкретни ситуации сами се одговараат. И на 30 години ќе ги имаш истите прашања и истите стравови. Не мислам дека некои луѓе, а најмалку Ти не си створена за брак, само новите ситуации како и секого те плашат.Како што времето поминува и повремено подразмислувам за брак, фамилија и деца, се поголем страв ме фаќа. Некогаш на самата помисла, буквално чувствувам како нозете почнуваат да ми се парализираат, дури и ми доаѓа нагон на повраќање. Се прашувам, дали е до мене или повеќето луѓе се осеќаат така на средина на своите 20-ти години? Или едноставно некои луѓе (како мене) не се створени за тие работи? И најмногу од се се прашувам, дали некогаш ќе се осеќам барем малку подготвена за тоа?