Јас имам едно прашање до тебе. Со прашањево ти одговарам на твоето прашање.
Зошто мислиш дека ако мене не ми се доапаѓа покажување на секој анатомски дел од телото, ако не ми се допаѓа тоа што некоја ги покажува своите голи гради и полови органи, автоматски инсинуирам дека треба да се шета по ролка и по широки панталони? И како одма претпоставувате дека некоја ако има таква ролка е скриена аждаја која "оди за пари"? Тоа не се предрасуди?
Бај д веј, имам едно 2132 пати на форумов кажано дека убаво е девојчето да се облекува привлечно и секси, а пак да биде во границите на нормалата. Покажување деколте и нога може да биде убаво, не мора само вулгарно да биде. Никаде не сум рекла дека треба ролка да се носи, ама исто ми смета тотална голотија.
Другиот дел од постот се однесува токму за тоа колку е лесно и едноставно со тоа да се збогатиш, и да си признавам, мака ми е кога гледам како некоја што таблица за множење не знае, се капи во богатство. Зошто сметам дека во место каде се е нормално, девојка што завршила правен, медицина, архитектура, градежен, електро, па и било кој факултет треба да биде повреднувана и подобро платена од некоја што единствен успех е што покажала брадавици. Сори, мое мислење.
А да ти одговорам на бонус прашањето, јас досега не сум видела маж да се слече фул фронтал, освен за филмови за возрасни. Така да...
Не мислам за ова да се расправам, мое мислење си е, ако тебе ти се допаѓа тоа што дојде време каде за нормално се смета покажување на слика со женски полов орган, секаде и постојано, а не само на одредени страници мене не ми е