Би ми дал ли ти мене 2-3000 денари, ама да не бараш да ти ги вратам?Ако помагаш, помагај од срце, ако правиш нешто и за истото чекаш возврат нема поента, ќе се разочаруваш нон стоп.
СДК Биди добар према сите и не очекувај ништо за возврат.
Би ми дал ли ти мене 2-3000 денари, ама да не бараш да ти ги вратам?Ако помагаш, помагај од срце, ако правиш нешто и за истото чекаш возврат нема поента, ќе се разочаруваш нон стоп.
И сите ќе те газат абе партали ќе те прават. Најубаво не се замарај, а ако ете треба да помогнеш прво происпитај си ја личноста што ти бара помош.
Би ми дал ли ти мене 2-3000 денари, ама да не бараш да ти ги вратам?
Да,не е поентата да очекуваш нешто, но до одреден степен на потсвест се надеваш дека , барем оние поблиските, ќе застанат до тебе исто како што ти си застанал до нив. Неможеш од сите страни сам да зависиш, животот е таков некогаш ќе те натера да побараш помош и да очекуваш, штета што во најголем број на случаи има разочарувања.Ако помагаш, помагај од срце, ако правиш нешто и за истото чекаш возврат нема поента, ќе се разочаруваш нон стоп.
Болдот е фидбекот кој секој фејсбукаш ти мава seen кога ќе му стигне смс пораката. Коа некои мрсуловци ми го потат тоа зошто не сум одговарал виа фб, а не можат еднаш у животот да кренат слушалка, демек сиротите се толку зафатени со работа. Е тоа е таа реакција во болдот. Цигани у душа.И ми вика „А ти демек посебна пошто не користиш ФБ ко секој човек? По три-четири дена ти требаат на порака да вратиш.“
Зошто?
Заради ова.
Отвори ја прикачената датотека 22261
И партиските полтрони.
И небитните информации кој што јадел, пиел, гледал и какал.
И Коста Бургов со крипи куклите и Пане Панев со Семе Синапово.
Па и ова (стварно не знам како ми се паѓаат овие, ама сигурно е некој знак ):
Отвори ја прикачената датотека 22264
+ Слово против сектите
Е.
А ти демек немаш телефон ако ти е толку битна пораката.
Да,не е поентата да очекуваш нешто, но до одреден степен на потсвест се надеваш дека , барем оние поблиските, ќе застанат до тебе исто како што ти си застанал до нив. Неможеш од сите страни сам да зависиш, животот е таков некогаш ќе те натера да побараш помош и да очекуваш, штета што во најголем број на случаи има разочарувања.
Хмм, за жал многу реткоНе ли ти се случило да ти помогнат луѓе во одредени ситуации од кои најмалку очекуваш? Мене секогаш.
Да бидам најискрена почнав да го избегавам форумов ептен ми е депримирачки.
Содржините на повеќето отворени теми се почесто се сведуваат на убиства,црни хроники,самоубиства,педофилија..
И онака по навика ги скокам тие теми затоа што доволно ми е што на вести,во весници и насекаде околу мене слушам за некои морбидни случаи кои секојдневно се дешаваат и кои нажалост постануваат реалност да би дошла овде и да се прашам што е уствари чедоморство за да налетам на иста тема...
Слободно.Идеи колку сакаш за бизнис планови,имаме доволно креативни умови на форум.Ами ко така, дај да отвориме тема за бизнис план, успешен, 100% гаранција... Нема за што друго да се разговара, освен ако сакаш во играчница да „кисниш“.