Сакам да кажам/Сакам да прашам

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Па јас не сум во тие затоа така пишав.
Членови од 22 до 25 години покануваш на шах и домино во дом, за Македонец не знам, мислам дека има 15 години. :)
Толку е мајтап што би се замислил дали стварно годините се точни. :)
Да ти одговорам, нема затупени модератори, сите сме интелегенти и со познавања од различни области.
:unsure

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Да ти одговорам, нема затупени модератори, сите сме интелегенти и со познавања од различни области.
Allah Akbar!
oldman.gif

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Иначе, не знам според кои модни принципи се водат денешниве девојки, ама јас само да им пренесам дека гол стомак на 14 Декември е апсоулутен фејл.
Настрана фактот дека заболува се од црево до јајник што е локализирано во стомачна празнина, изгледа глупаво, смешно и детски.
Лепотици, таква мода на 15 Јули, не пред Нова Година.
Сакав вчера муабетов да и го кажам на една кога ја видов вака, ама можеше ќотек да јадам па си премолчив. Шта ќеш, влегов во тие години кај што здравјето ми е побитно од напален поглед на рандом фаци.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Иначе, не знам според кои модни принципи се водат денешниве девојки, ама јас само да им пренесам дека гол стомак на 14 Декември е апсоулутен фејл.
Настрана фактот дека заболува се од црево до јајник што е локализирано во стомачна празнина, изгледа глупаво, смешно и детски.
Лепотици, таква мода на 15 Јули, не пред Нова Година.
Сакав вчера муабетов да и го кажам на една кога ја видов вака, ама можеше ќотек да јадам па си премолчив. Шта ќеш, влегов во тие години кај што здравјето ми е побитно од напален поглед на рандом фаци.
Не е тоа мода,тоа е пуста желба за внимание.Некои девојки за жал само така можат да привлечат погледи а не разбираат дека покриеното месо е попривлечно и повкусно отколку испечено и сервирано на послужавник.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Последна промена: