Или со работа, или со пари, или со дудлање. Нема трето.Како е член може да стане модератор,дали постојат одредени правила?
Мислиш нема четврто.Или со работа, или со пари, или со дудлање. Нема трето.
Како е член може да стане модератор,дали постојат одредени правила?
Според кажаното,модератор може да напушти место кога ќе му здосади именувајќи некој потенцијален член во кого гледа капацитет да се носи со улогата модератор.Оди во прашања или предлози не ми текнува точниот назив на темата, но јас прашав и добив директно одговор од модераторот.
Да скратам..
Ми рече дека требало да бидам активен во темите, и да ме предложел некој модератор/ка. Што значи треба умилкување или мито да дадам... Но, што е до мене се трудам што е можно повеќе во темите, се надевам дека ќе ме процени некој модератор дека има потенцијал во мене за да му бидам колега и тоа е тоа..
Не знам за умот ама знам дека се зголемуваат бројот на пораките. Јас откако станав модератор добив 3 пораки од 3 форумџики.Се поставува прашање,дали модераторското место го затупува умот?
Дури три?Не знам за умот ама знам дека се зголемуваат бројот на пораките. Јас откако станав модератор добив 3 пораки од 3 форумџики.
Членови од 22 до 25 години покануваш на шах и домино во дом, за Македонец не знам, мислам дека има 15 години.Дури три?
Сигурно женско те предложило за модератор.
Него,кажи каков затупен модератор треба да биде,ако член на чии профил пишува дека има 81год. ги покани членовите да дојдат во пензионерски дом,да изиграат една партија домино,шах,табланет,а тој го избрише постот со причина за терање мајтап?
Верувам дека треба голем интелект за да се констатира мајтап,таа област сигурно е како тест за да се стане модератор.Членови од 22 до 25 години покануваш на шах и домино во дом, за Македонец не знам, мислам дека има 15 години.
Толку е мајтап што би се замислил дали стварно годините се точни.
Да ти одговорам, нема затупени модератори, сите сме интелегенти и со познавања од различни области.