Сакам да кажам/Сакам да прашам

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Хелоу црно бели :) јас да ѕирнам што правите иако редовно ве ѕиркам ама слабо пишувам :)
и да..мачорот ми умре :place друго ништо (hug)

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
сдк....комшииски муабет...
шо работиш ??
ами ништо шо да работам
ами тоа е шо ќе работиш....сепак мислам дека треба да се почитуваат муабетчиите на ваков тип муабет....

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
365
819
1,103
Вселената
Кога и да се решам да уклучам малку ТВ, иако ретко уклучувам, мора нон стоп да кажуваат само инвестиции ваму, таму , инвестицции толку онолку, мозокот да ти го пукнат.. чекај бре брат а за шо пари ? тоа не се кажува, дојдете во Македонија ќе ви работат за 100евра мизерна плата максимум до 200е душата да ти ја извадат.
А зошто ние учиме факултети, магистерски, за да работиме во фабрика за автомобилска индустрија, месна индустрија ? оф бе (facepalm)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Кога и да се решам да уклучам малку ТВ, иако ретко уклучувам, мора нон стоп да кажуваат само инвестиции ваму, таму , инвестицции толку онолку, мозокот да ти го пукнат.. чекај бре брат а за шо пари ? тоа не се кажува, дојдете во Македонија ќе ви работат за 100евра мизерна плата максимум до 200е душата да ти ја извадат.
А зошто ние учиме факултети, магистерски, за да работиме во фабрика за автомобилска индустрија, месна индустрија ? оф бе (facepalm)

Па биотехничкиот факултет e tokmu за месна индустрија или попрецизно и опширно за храната, тие за коли се занимаваат ми се чини техничките факултети. Јас учам за да работам во рудник, тука не треба никако да се разочаруваш, барем јас не гледам така на работите.

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
365
819
1,103
Вселената
Па биотехничкиот факултет e tokmu за месна индустрија или попрецизно и опширно за храната, тие за коли се занимаваат ми се чини техничките факултети. Јас учам за да работам во рудник, тука не треба никако да се разочаруваш, барем јас не гледам така на работите.
Не се разочарувам јас, туку гледам само како е, а за тоа така е, ама колку 7,8 души 20 нека бидат ќе работат со факултет во канцеларите така ,а останатите ќе произведуваат, ќе бидат работници за тоа не ти треба факс