Сакам да кажам/Сакам да прашам

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ако помагаш, помагај од срце, ако правиш нешто и за истото чекаш возврат нема поента, ќе се разочаруваш нон стоп.

СДК Биди добар према сите и не очекувај ништо за возврат.
Би ми дал ли ти мене 2-3000 денари, ама да не бараш да ти ги вратам?

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
И сите ќе те газат абе партали ќе те прават. Најубаво не се замарај, а ако ете треба да помогнеш прво происпитај си ја личноста што ти бара помош.

Би ми дал ли ти мене 2-3000 денари, ама да не бараш да ти ги вратам?

Океј, гледам дека и двајцата сте биле повредени ко и секој друг на планетава, но неможе да ве смени тоа како личност и да владее во вас негативна енергија, многу добро ве осетив, олабавете малку :) Ви посакувам да си ја смирите душата :)

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Ако помагаш, помагај од срце, ако правиш нешто и за истото чекаш возврат нема поента, ќе се разочаруваш нон стоп.

СДК Биди добар према сите и не очекувај ништо за возврат.
Да,не е поентата да очекуваш нешто, но до одреден степен на потсвест се надеваш дека , барем оние поблиските, ќе застанат до тебе исто како што ти си застанал до нив. Неможеш од сите страни сам да зависиш, животот е таков некогаш ќе те натера да побараш помош и да очекуваш, штета што во најголем број на случаи има разочарувања.

• Ми се допаѓа
Реакции: MissChievous

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
И ми вика „А ти демек посебна пошто не користиш ФБ ко секој човек? По три-четири дена ти требаат на порака да вратиш.“
Зошто?
Заради ова.
Отвори ја прикачената датотека 22261
И партиските полтрони.
И небитните информации кој што јадел, пиел, гледал и какал.
И Коста Бургов со крипи куклите и Пане Панев со Семе Синапово.
Па и ова (стварно не знам како ми се паѓаат овие, ама сигурно е некој знак :D ):
Отвори ја прикачената датотека 22264
+ Слово против сектите
Е.
А ти демек немаш телефон ако ти е толку битна пораката. :^)
Болдот е фидбекот кој секој фејсбукаш ти мава seen кога ќе му стигне смс пораката. Коа некои мрсуловци ми го потат тоа зошто не сум одговарал виа фб, а не можат еднаш у животот да кренат слушалка, демек сиротите се толку зафатени со работа. Е тоа е таа реакција во болдот. Цигани у душа.

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Да,не е поентата да очекуваш нешто, но до одреден степен на потсвест се надеваш дека , барем оние поблиските, ќе застанат до тебе исто како што ти си застанал до нив. Неможеш од сите страни сам да зависиш, животот е таков некогаш ќе те натера да побараш помош и да очекуваш, штета што во најголем број на случаи има разочарувања.

Не ли ти се случило да ти помогнат луѓе во одредени ситуации од кои најмалку очекуваш? Мене секогаш.

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Да бидам најискрена почнав да го избегавам форумов ептен ми е депримирачки.
Содржините на повеќето отворени теми се почесто се сведуваат на убиства,црни хроники,самоубиства,педофилија..
И онака по навика ги скокам тие теми затоа што доволно ми е што на вести,во весници и насекаде околу мене слушам за некои морбидни случаи кои секојдневно се дешаваат и кои нажалост постануваат реалност да би дошла овде и да се прашам што е уствари чедоморство за да налетам на иста тема...

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Да бидам најискрена почнав да го избегавам форумов ептен ми е депримирачки.
Содржините на повеќето отворени теми се почесто се сведуваат на убиства,црни хроники,самоубиства,педофилија..
И онака по навика ги скокам тие теми затоа што доволно ми е што на вести,во весници и насекаде околу мене слушам за некои морбидни случаи кои секојдневно се дешаваат и кои нажалост постануваат реалност да би дошла овде и да се прашам што е уствари чедоморство за да налетам на иста тема...

Ами ко така, дај да отвориме тема за бизнис план, успешен, 100% гаранција... Нема за што друго да се разговара, освен ако сакаш во играчница да „кисниш“.

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Ами ко така, дај да отвориме тема за бизнис план, успешен, 100% гаранција... Нема за што друго да се разговара, освен ако сакаш во играчница да „кисниш“.
Слободно.Идеи колку сакаш за бизнис планови,имаме доволно креативни умови на форум.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Luckky