Сакам да кажам/Сакам да прашам

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Нов заем на вашата мила држава која со еден куп закони се грижи за вас, 24/7.
400 милиони долари со можност за дополнителни 100 од ММФ.
Истовремено, во вашата држава е најголем јазот меѓу богатите и сиромашните во цела Европа, па дури и поголем него во Русија, Беларус, Казакстан и сите екс-совјет земји.

И нормално, веднаш следат најави за нови казни, лиценци за занаети и слично.
Но тоа и не е важно, важно е да си ја сакаме државата...

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Сакам да кажам во нашата држава секој може да биде новинар имено опнуват наслов ваква девојка не сте виделе на скопските улици и оп слика од некоја девојка која прошетала облечена како раперка или врвот беше девојката која беше сликана во Сити мол додека седела на една од клупите и ѕирнале гаќите и оп ајде осамна на нашиот интернет простор! Заради вакви “новинари“ ние никогаш нема да имаме ниту асален туризам ниту култура за него!

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Се врати девојката со најголемиот љубовен живот, докторка за љубов и остали љубавни работи, и легенда у исто време .. (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Дали знае некој каде можам да ја смнам онаа фолијата (не знам ни како се вика) на тарабука?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Дали знае некој каде можам да ја смнам онаа фолијата (не знам ни како се вика) на тарабука?
Тоа кај некој што прави или мести кожи за тапани. Ако си од Скопје отиди до Артист или Дореми и прашај ги дали тие може да ти завршат работа. Ако не можат тие сигурно познаваат некој што се бави со тоа.

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Ако сакаш некому да му го видиш паметот, прати му ја реакцијата на тотално нелогична дезинформација.
Убаво викаше еден другар, ги видиш ли дека се караат за Онион вести, бриши ги веднаш.
Ај призент ту ју „Македонштина vol.69“ aka јебење у здрав мозок.
http://www.kozanostra.net/kazna-od-500-evra-dokolku-tri-mesetsi-po-red-ne-ste-dobile-nikakva-kazna/
За успешна елиминација, нека им ги одземат евентуалните дипломи на овие што коментирале. Не треба екстерно.

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Ако сакаш некому да му го видиш паметот, прати му ја реакцијата на тотално нелогична дезинформација.
Убаво викаше еден другар, ги видиш ли дека се караат за Онион вести, бриши ги веднаш.
Ај призент ту ју „Македонштина vol.69“ aka јебење у здрав мозок.
http://www.kozanostra.net/kazna-od-500-evra-dokolku-tri-mesetsi-po-red-ne-ste-dobile-nikakva-kazna/
За успешна елиминација, нека им ги одземат евентуалните дипломи на овие што коментирале. Не треба екстерно.
И ево ти фина анкета за интелегенција.
Коменатриве бисер до бисер нанижани,се смеев додека ги читав али жалосно колку наивен народ сме.
Е не можам веќе :rofl -so pinceta ke te kubam kokosko da ti ebam vlasta srdena sve da vi ebam.