Сакам да кажам/Сакам да прашам

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
365
819
1,103
Вселената
Зашто ја мачите да глуми и пее?

elena1.jpg
ш

хахахахахаха(y) Немам ништо против Елена, баш напротив,добро ја глумеше Северина, ама гласот :frantic дали од трема, дали од преправање... И зборува на српски :rolleyes: Толку многу ме нервира тоа, ццццц, ах бе просто и занесено македонче(facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Си ја скратив косата за некои 20-тина сантиметри...како нова сум :zelen

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Значи од овие ко Лешоски се изгуби веќе значењето на поимот „стих“.

Еве просто и
едноставно јас да ви
покажам што
е тоа дефиниција
за стих. Значи
ако осетиш потреба дур
пишуваш да притискаш
ентер тогаш притисни
го копчето и така создаваш
нешто што
се вика стих. Ете
така, ви кажав. Сега
знаете што е поезија.
Пријатно.

• Ми се допаѓа
Реакции: 84 sk_Y ^_-

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Ме мрзи да барам дали има тема за педофилијата а и така не ми се нешто типка,сакам само да поздравам и да кажам браво за владичкава наша што од еден тон закони, денес донесе еден добар закон со кој се одобрува хемиска медицинска фармаколошка кастрација на педофилите....нека им ги делнат маме им нивно! Само толку,поздрав за добар закон.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ме мрзи да барам дали има тема за педофилијата а и така не ми се нешто типка,сакам само да поздравам и да кажам браво за владичкава наша што од еден тон закони, денес донесе еден добар закон со кој се одобрува хемиска медицинска фармаколошка кастрација на педофилите....нека им ги делнат маме им нивно! Само толку,поздрав за добар закон.
Знаеш што значи „хемиска кастрација“?

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Знаеш што значи „хемиска кастрација“?
Ааа сори,не е сечење со пила ако мислеше на тоа,но ке им бидат нефункционални виси баби....ке можат само да мочкаат:wavespin

• Ми се допаѓа
Реакции: 84 sk_Y ^_-

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ааа сори,не е сечење со пила ако мислеше на тоа,но ке им бидат нефункционални виси баби....ке можат само да мочкаат:wavespin
Освен ако не си најдат дилер кој ќе им носи хормони кои ќе им го кренат либидото :svirka

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Освен ако не си најдат дилер кој ќе им носи хормони кои ќе им го кренат либидото :svirka
Ни хормони ни бонбони после тоа нема ди им го дигне либидото,слободно ке можат крст да си обесат на него,уствари и тоа неможе,ке падне...:rofl

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
http://slobodenpecat.mk/Home/Item/5491

Милош Линдро, автор на контроверзната теорија дека во Охрид се наоѓал древниот град Ерусалим и дека таму е распнат Исус Христос, е добитник на државната награда 23 Октомври, за достигнувања во областа на поезијата и културата. Вака одлучи Одборот за доделување на престижното признание, чиј претседател е академик професор Владо Матевски.

Линдро верува во своите тези дека Библијата е првично напишано на старословенски, а потоа преведена на латински, дека богот Дионис е роден во Охрид, дека Ресен е Назарет, читан наопаку, а Битола крие зад името Витлеем.

- Јасно е дека сум десничарски определен. Сметам дека десницата создава, а левицата троши. Еве, во последниот период се создаваат работи, никнаа згради. Идеологијата на десницата е идеологија на штедење и создавање вишок, кој левицата треба да го потроши – ги објаснува Линдро своите политички ставови.

Добитниците на државната награда 23 Октомври ќе добијат и паричен износ од 10 просечни македонски плати.

220.000 денари награда за поет на годината во РМ (покрај доживотна државна цицка) за некој лик кој тврди дека Ресен е Назарет. Ресен :rofl........
И тоа доделени од академици...

Ресен наопаку е Несер бе коњу дебилен :rofl

Ниче Маќедон beat this shit if you dare !

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin