шЗашто ја мачите да глуми и пее?
![]()
хахахахахаха

шЗашто ја мачите да глуми и пее?
![]()
...kога може само да глумиЗашто ја мачите да глуми и пее?
![]()
Знаеш што значи „хемиска кастрација“?Ме мрзи да барам дали има тема за педофилијата а и така не ми се нешто типка,сакам само да поздравам и да кажам браво за владичкава наша што од еден тон закони, денес донесе еден добар закон со кој се одобрува хемиска медицинска фармаколошка кастрација на педофилите....нека им ги делнат маме им нивно! Само толку,поздрав за добар закон.
Ааа сори,не е сечење со пила ако мислеше на тоа,но ке им бидат нефункционални виси баби....ке можат само да мочкаатЗнаеш што значи „хемиска кастрација“?
Освен ако не си најдат дилер кој ќе им носи хормони кои ќе им го кренат либидотоАаа сори,не е сечење со пила ако мислеше на тоа,но ке им бидат нефункционални виси баби....ке можат само да мочкаат![]()
Ни хормони ни бонбони после тоа нема ди им го дигне либидото,слободно ке можат крст да си обесат на него,уствари и тоа неможе,ке падне...Освен ако не си најдат дилер кој ќе им носи хормони кои ќе им го кренат либидото![]()
Милош Линдро, автор на контроверзната теорија дека во Охрид се наоѓал древниот град Ерусалим и дека таму е распнат Исус Христос, е добитник на државната награда 23 Октомври, за достигнувања во областа на поезијата и културата. Вака одлучи Одборот за доделување на престижното признание, чиј претседател е академик професор Владо Матевски.
Линдро верува во своите тези дека Библијата е првично напишано на старословенски, а потоа преведена на латински, дека богот Дионис е роден во Охрид, дека Ресен е Назарет, читан наопаку, а Битола крие зад името Витлеем.
- Јасно е дека сум десничарски определен. Сметам дека десницата создава, а левицата троши. Еве, во последниот период се создаваат работи, никнаа згради. Идеологијата на десницата е идеологија на штедење и создавање вишок, кој левицата треба да го потроши – ги објаснува Линдро своите политички ставови.
Добитниците на државната награда 23 Октомври ќе добијат и паричен износ од 10 просечни македонски плати.