Сакам да кажам/Сакам да прашам

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
СДК џабе не рекле некому со сила можеш да му земеш,но не и да му дадеш.

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Тоа е таа грижа на државата/власта кон своите граѓани.
Од друга страна среќа во несреќа е што РМ географски припаѓа на Европа. Да беше во Азија ќе убиваа раја по улици, тоа е нивото на психопатија на паразитите.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Што убаво си го испланирав денот утре, почнувајќи од 1 попладне со филм во кино, па 2-3 изложби, па на крај пиво и Школка. Али ништо од тоа, морам попладневно уште да идам на домашна журка. Не дека тоа е лошо, али кај баш се погоди утре. Ко што немам ни пари... Ваљда ќе биде интересно, со убава причина е.

• Ми се допаѓа
Реакции: jovanKH2O and Ghtalpo

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
100 евра казна ако имаш кал на гумите на колата :rofl :rofl :rofl :rofl
Сериозно ?
Сакам да кажам е коа ќе ми текне колку квизови на знаење имаше до пред некоја година , а сега се е полно со турско-индиски срања или со мизерна играна програма со која ми ги уништија прво приказнита , па тврдокорни сеа чекам нешто слично на Бушава азбука и да не пуштам Македонски телевизиски канали повеќе!

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Не можам да замислам да дојдам дома и да не биде мама тука. И да чекам да се врати од работа, а да не дочекам. И утре да се разбудам и да не ја видам како си пие кафе и се спрема да иде по намирници. Се парализирам од помислата да седам дома сама, без мама. Знам дека еден ден и тој ден ќе дојде, ама се додека ја имам мама, не се жалам за глупости и ситници во животот. Ги жалам тие што ја чувствуваат таа празнина...

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Дом е таму каде срцето ти се радува. Љубов е кога во очите се огледаш и кога тишината зборува насмеано.
Се друго е само илузија и лажалка на душата.