Сакам да кажам/Сакам да прашам

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Добро и кај вас ли има реклами на секој агол од екранот и при секое рестартирање или како и да се вика на форумот се појавуваат се повеќе и повеќе? И ги има само на windows 7 на ubuntu на пример ги нема.
Изгледа имаш некој малвер.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Уште едно во низата неверојатни достигнувања на полицијата, иако овој пат не се работи за претепување до смрт сепак се покажале во типично светло со тоа што оставиле млад човек во Битола осакатен за цел живот и со кривична пријава - веројатно бидејќи не ги задоволил апетитите на цајканите и преживеал...
http://www.telegraf.mk/aktuelno/hro...ta-bila-vo-racete-na-vardaroviot-navivac-foto

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
повеќе ќе да се, само не ми е јасно кај и кога ги закачив тазе форматиран ми е виндоусот :/
Со форматирање незначи дека целосно ти е чист компјутерот плус некој верзи на оперативен систем во себе содржат вируси , црви и слични глупости. Земи некоја квалитетна програма и прочисти го .

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Уште едно во низата неверојатни достигнувања на полицијата, иако овој пат не се работи за претепување до смрт сепак се покажале во типично светло со тоа што оставиле млад човек во Битола осакатен за цел живот и со кривична пријава - веројатно бидејќи не ги задоволил апетитите на цајканите и преживеал...
http://www.telegraf.mk/aktuelno/hro...ta-bila-vo-racete-na-vardaroviot-navivac-foto

Дај боже да се изборат.
http://ekipa.mk/komiti-krivichni-prijavi-protiv-organizatorot-nadlezhnite-vo-mvr/

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Е, сега сфатив зашто навидум маживе се поголеми манијаци по улица. Па сите жени се по дискретни лични контакти во веснициве!
Од 200 што видов, дали 10ина беа од мажи и тоа најголем дел пасив бара актив. :zelen
Кај се запусти весник да ми се најде на ручек, свашта се изначитав, си ја истурив водата и си го избодев непцето со вилушка од смеа.
Рипче бара татенце, тртлеста професорка дава часови, бизнисменка бара ситуиран господин за дружба, робовладетелки бараат послушни момци, надокнада за изгубена младост, осамена и разочарана бара искрена машка особа...абе, фршти иновативност, да се живи и здрави. :D

р.ѕ. Дали тоа овие од Шител озбилно го крстиле Бранко ураганот што иде? :frantic
Едит: Си најдов. Веќе бил така крстен. Штета.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Со форматирање незначи дека целосно ти е чист компјутерот плус некој верзи на оперативен систем во себе содржат вируси , црви и слични глупости. Земи некоја квалитетна програма и прочисти го .
Па ќе морам или се мислам да го избришам и да останам само на убунто ама ќе видам сега ме мрзи нешто :)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Мвр ќе се обиде на секаков начин да ги казни навивачите, нели тие се најголем проблем во државава. Секогаш кога треба да ги извадат навивачите прво ги тепаат па ги пуштаат низ врата, било да е сала или стадион секогаш прво маваат, тоа затоа што не можат на друго место и затоа по нас.
Што се однесува на инцидентов, бомбата најверојатно му има паднато на некој од специјалците и човекот мислејќи дека е солзавец сакал да ја фрли подалеку, во таа турканица изгледа ја има активирано несакајќи и му пукнала во рака. Како и да е, вината е кај полицијата затоа што не се носат бомби со нив зашто има само 250 души а не 5000. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Точка

Истакнат Член
20 декември 2013
41
69
318
Во последно имам проблеми кога се најавувам на e-mail. Бара да пишам мој број, да потврдам дека е мој e-mail... И еве денес ми стигна нешто ко известување, уште два дена дури е таа информација неопходна. Што после? Ќе треба да пишам мој број за да можам да пристапам до мејлот? Кај сите се случува истово или само кај мене? :eek

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Во последно имам проблеми кога се најавувам на e-mail. Бара да пишам мој број, да потврдам дека е мој e-mail... И еве денес ми стигна нешто ко известување, уште два дена дури е таа информација неопходна. Што после? Ќе треба да пишам мој број за да можам да пристапам до мејлот? Кај сите се случува истово или само кај мене? :eek
Кој домејн? Гледам на поранешен hotmail, (сега live) мора да внесеш телефон за да се регистрираш ама ако веќе си се регистрирал порано нема потреба. Мене ми нема ништо такво стигнато на live, gmail или на yahoo (тие што ги користам).