Изгледа имаш некој малвер.Добро и кај вас ли има реклами на секој агол од екранот и при секое рестартирање или како и да се вика на форумот се појавуваат се повеќе и повеќе? И ги има само на windows 7 на ubuntu на пример ги нема.
Изгледа имаш некој малвер.Добро и кај вас ли има реклами на секој агол од екранот и при секое рестартирање или како и да се вика на форумот се појавуваат се повеќе и повеќе? И ги има само на windows 7 на ubuntu на пример ги нема.
повеќе ќе да се, само не ми е јасно кај и кога ги закачив тазе форматиран ми е виндоусот :/Изгледа имаш некој малвер.
Со форматирање незначи дека целосно ти е чист компјутерот плус некој верзи на оперативен систем во себе содржат вируси , црви и слични глупости. Земи некоја квалитетна програма и прочисти го .повеќе ќе да се, само не ми е јасно кај и кога ги закачив тазе форматиран ми е виндоусот :/
Уште едно во низата неверојатни достигнувања на полицијата, иако овој пат не се работи за претепување до смрт сепак се покажале во типично светло со тоа што оставиле млад човек во Битола осакатен за цел живот и со кривична пријава - веројатно бидејќи не ги задоволил апетитите на цајканите и преживеал...
http://www.telegraf.mk/aktuelno/hro...ta-bila-vo-racete-na-vardaroviot-navivac-foto
Па ќе морам или се мислам да го избришам и да останам само на убунто ама ќе видам сега ме мрзи нештоСо форматирање незначи дека целосно ти е чист компјутерот плус некој верзи на оперативен систем во себе содржат вируси , црви и слични глупости. Земи некоја квалитетна програма и прочисти го .
Мвр ќе се обиде на секаков начин да ги казни навивачите, нели тие се најголем проблем во државава. Секогаш кога треба да ги извадат навивачите прво ги тепаат па ги пуштаат низ врата, било да е сала или стадион секогаш прво маваат, тоа затоа што не можат на друго место и затоа по нас.Уште едно во низата неверојатни достигнувања на полицијата, иако овој пат не се работи за претепување до смрт сепак се покажале во типично светло со тоа што оставиле млад човек во Битола осакатен за цел живот и со кривична пријава - веројатно бидејќи не ги задоволил апетитите на цајканите и преживеал...
http://www.telegraf.mk/aktuelno/hro...ta-bila-vo-racete-na-vardaroviot-navivac-foto
Кој домејн? Гледам на поранешен hotmail, (сега live) мора да внесеш телефон за да се регистрираш ама ако веќе си се регистрирал порано нема потреба. Мене ми нема ништо такво стигнато на live, gmail или на yahoo (тие што ги користам).Во последно имам проблеми кога се најавувам на e-mail. Бара да пишам мој број, да потврдам дека е мој e-mail... И еве денес ми стигна нешто ко известување, уште два дена дури е таа информација неопходна. Што после? Ќе треба да пишам мој број за да можам да пристапам до мејлот? Кај сите се случува истово или само кај мене?