Сакам да кажам/Сакам да прашам

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Сакам да ве почастам со ред два убави зборови.. вели:

''Понекогаш и вистинските љубови кратко траат. Се разминуваат зошто не се познаваат доволно, се разминуваат зошто не веруваат и не се храбрат дека можат... А толку вистински биле еден за друг ..
Еден ден кога разидувањето ќе е далечно минато срцето ќе им ја шепне единствената вистина која не ја распознале. Биле вистински, за вистинска љубов создадени...''

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
69wyFDA.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
ги обожавам изборите, пред избори секогаш имаме добра стенд-ап комеди од "нашиве" политичари !
фор фри :sreken
Јас па ги мразам. Абе не можеш да отвориш некој сајт, а да нема реклама за избори. ТВ-та ми се одмили од нив. Како пролив се напорни, и не сфаќаат. За двете страни зборувам. Вести не ми се гледаат, зашто овие биле кодоши, оние биле шпиони. Ме заболе ташак и за едните и за другите. Ете поради вакви сра*а си ја нејќам државава. :banghead

• Ми се допаѓа
Реакции: alba

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Јас па ги мразам. Абе не можеш да отвориш некој сајт, а да нема реклама за избори. ТВ-та ми се одмили од нив. Како пролив се напорни, и не сфаќаат. За двете страни зборувам. Вести не ми се гледаат, зашто овие биле кодоши, оние биле шпиони. Ме заболе ташак и за едните и за другите. Ете поради вакви сра*а си ја нејќам државава. :banghead
и турските серии т.е. индиските се поинтересни од нив(facepalm)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
и турските серии т.е. индиските се поинтересни од нив(facepalm)
Ма и за нив немам живци веќе, само завиваат. Не за џабе има изрека Се караат како цигани, по 5 пати индијциве (браќата на нашиве роми) се караат во една епизода. (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: alba