Животот е убав...Кога до тебе имаш 3 чоколатца од Најлепше жеље
Јас па ги мразам. Абе не можеш да отвориш некој сајт, а да нема реклама за избори. ТВ-та ми се одмили од нив. Како пролив се напорни, и не сфаќаат. За двете страни зборувам. Вести не ми се гледаат, зашто овие биле кодоши, оние биле шпиони. Ме заболе ташак и за едните и за другите. Ете поради вакви сра*а си ја нејќам државава.ги обожавам изборите, пред избори секогаш имаме добра стенд-ап комеди од "нашиве" политичари !
фор фри
и турските серии т.е. индиските се поинтересни од нивЈас па ги мразам. Абе не можеш да отвориш некој сајт, а да нема реклама за избори. ТВ-та ми се одмили од нив. Како пролив се напорни, и не сфаќаат. За двете страни зборувам. Вести не ми се гледаат, зашто овие биле кодоши, оние биле шпиони. Ме заболе ташак и за едните и за другите. Ете поради вакви сра*а си ја нејќам државава.
и турските серии т.е. индиските се поинтересни од нив
Ма и за нив немам живци веќе, само завиваат. Не за џабе има изрека Се караат како цигани, по 5 пати индијциве (браќата на нашиве роми) се караат во една епизода.и турските серии т.е. индиските се поинтересни од нив