Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Distances50 km NE of Skopje, FYR of Macedonia / pop: 474,889 / local time: 20:17:52.0 2014-03-02
21 km N of Старо Нагоричане, FYR of Macedonia / pop: 4,112 / local time: 20:17:52.0 2014-03-02
2 km E of Sumulicë, Serbia / pop: 2,350 / local time: 20:17:52.0 2014-03-02
Желна сум да прочитам млади таленти со сенс за „старомодна“, добра поезија составена од неколку строфи со по неколку стиха во нив.
Неретко ми се случува да не можам да оформам целина бидејќи мислата ми се сецка и губи со секој ентер.
Дабл О - остарувам и отупавувам.
Још кд седна на столче тој такфо спејс шатлско на дугмиња, кд прочита десно дека справа за зуби се вика Сутјеска и датира од...
викам овој ке боли,џабе 3 анестезие еј, чуди ми се зубарка вика ти си чудо, не ти реагира ништо, викам знам, после шесту ракију и ја не раиграм ич : ) Здрастфо ни е нешто најнеразвиено у овуј нашу напатену државу
У фацу сам како седамсто рунде у ринг да сам се тепаја : )))
Тежок е чекорот, после три и пол години на chromium, да се префрлиш на друг прелистувач. Треба да преселиш многу bookmark-си, лозинки. Додуша наоѓав и статии кои не сум ги читал, а биле интересни.
Пишман аџијата се врати, точно било она: Секогаш се враќаме на местата каде што сме биле среќни.
Предлог: Титулата 'Parleur' да ми се смени во 'пишман аџија'.