Да,од денеска јас сум си на прво место.Не ме интересира никој.Од денеска работите се променија,и јас се променив.Ќе си удоволувам само на себе.Сфатив дека само јас можам да се направам среќна,самата да се сакам,се сама да правам затоа што сите се непријатели.Многу докази за тоа,за жал сепак.Многу кој сум ги сметала за блиски ме изневериле во најдобриот момент т.е мене кога ми беше тешко.Јас се надевав само на подршка а тие грб ми свртија.Љубовта.Да,таа само на филм ја има.Од сега филмови ќе гледам и ќе се восхитувам на тоа.Не,можам јас да имам дечко.Дечко де,ама без да ме сака,да ме почитува.Таков дечко не ми треба.Па да бе не сме сите распуштени да сменуваме дечковци секоја недела и да се само муваме.Нејќам бре,сакам сериозност,љубов,искреност.А не ,да ми се крие по ќошиња со 5 персони у текот на вечерта.Извини ,ама јас не сум таков тип.
Знам дека сега таквите моми не ги цените,али што е тоа е.Стара мома ќе си останам, ако не пак.
Знам дека сега таквите моми не ги цените,али што е тоа е.Стара мома ќе си останам, ако не пак.