Сакам да кажам/Сакам да прашам

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Да,од денеска јас сум си на прво место.Не ме интересира никој.Од денеска работите се променија,и јас се променив.Ќе си удоволувам само на себе.Сфатив дека само јас можам да се направам среќна,самата да се сакам,се сама да правам затоа што сите се непријатели.Многу докази за тоа,за жал сепак.Многу кој сум ги сметала за блиски ме изневериле во најдобриот момент т.е мене кога ми беше тешко.Јас се надевав само на подршка а тие грб ми свртија.Љубовта.Да,таа само на филм ја има.Од сега филмови ќе гледам и ќе се восхитувам на тоа.Не,можам јас да имам дечко.Дечко де,ама без да ме сака,да ме почитува.Таков дечко не ми треба.Па да бе не сме сите распуштени да сменуваме дечковци секоја недела и да се само муваме.Нејќам бре,сакам сериозност,љубов,искреност.А не ,да ми се крие по ќошиња со 5 персони у текот на вечерта.Извини ,ама јас не сум таков тип.(wave)
Знам дека сега таквите моми не ги цените,али што е тоа е.Стара мома ќе си останам, ако не пак.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Добро бе, со сила не прават ретардирани, или самите со сила се правиме ретардиани?
Ко децана при играње криенка - затвори ги очињата, и ако ти не го гледаш нештото, автоматски истото не постои.
Веќе не знам кој, кому и колку потценува интелигенција, ама дебилно е да тврдиме дека ни цветаат рози, само затоа што сме ги осетиле трњето.
Мала, очигледна статиситка.
Шител го гледаат:
1. Гаќотопачи на Латас и шкљ серии.
2. Браќата од Острелија што тврдат дека има најбоље програма. (Е, не!)

А у меџувремену, низ сета оваа идила, еве со што ни се занимава младинава. Од светло - посветло....секако, во наводници.
480880_422507887827282_1197163929_n.jpg
Е не, ќе одат на протести.
И ова се моментите кога помислувам дека баш и не би сакала да имам деца. (shake)

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
До кога бе ќе си играт држава? Преку глава ми е од политика и се што се случува како последица на тоа. Луѓе дај баталете политика

mountian

Полноправен Член
30 јануари 2013
56
29
18
Како да ги избришам пораките од сандачето.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Многу ме нервираат луѓе што прават check in каде и да одат. И што ако си таму и таму со тој и тој? И што ако де?? Мене ме заболе. Понекогаш ми се чини дека намерно искачаат на некои места, само за да го направат тој check in.

Ај на серка, ако не?

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК добро поминав на натпреварот, за прв пат е добро и за знаењто што го имам добро поминав. Нареден пат подобро ќе биде.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and Gemini

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Што е ова толку пцуење од страна на женскиот род (think)
Не дека тоа е некое правило,ред,потреба или незнам ти што,ама....
Ајде може јас сум старомодна па не се разбирам,дека кога ке се прочита нешто напишано од женскиот род бар по тоа едно време се препознаваше каде пишувал маж а каде жена :D
Сега во постовите од девојчиња ке се изначиташ пцовки и сочни изрази како во десетина машки постови.
Ете и во тоа пополека стануваме посупериорни,и искрено не ми се допага.
Ама која сум па јас за да треба мене да ми се допадне :svirka
Ке почнеме уште малку и да плукаме одејки по улица,ке го креваме капакот дур сме по мала нужда и додека мажите дома усисуваат ние ке седиме во кладилница,по можност и чорапчиња нека сплете дедото,додека бабата сече дрва.