Сакам да кажам/Сакам да прашам

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Не се смејте .. ама ми текна за еден филм/серија. Може и шпанска серија беше .. али ме интересира името :D

У филмот/серијата имаше две мали девојчиња, близначки .. и кога ќе се фатеа за раце, можеа да видат кој каде се наоѓа и што прави.
Е сеа .. ме интересираше името на тој филм/таа серија :D .. ако се сети некој нека каже.
Овој да не е, го давале кога бевме помали по телевизиите, нешто ко двојната лота ако си ја читал книгата, ако не е и по нејзе направен...
The Parent Trap ?

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
  • Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Сакам да кажам дека во најлитерална смисла го почувствував ова нешто на своја кожа последниве месеци: The strongest drug that exists for a human is another human being....

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
сдк... еве сум пак на форумов. Ама ич немам желба билошто да правам. Понекогаш си мислам и си барам причини зошто си дојдов на дова дереџе...

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
сдк... еве сум пак на форумов. Ама ич немам желба билошто да правам. Понекогаш си мислам и си барам причини зошто си дојдов на дова дереџе...
Брат нема дерече недерече, едноставно онлајнизирај си се некад и си дискутни некоју тему, тој е тој
бу..... види ти безобразан број на лајкови, шеес девет, деречее : )

Прави било што нонстоп!!! :D

• Ми се допаѓа
Реакции: МалиСашко

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Сакам да кажам останав без зборови...
m1503.gif
:sreken

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Она чувство кога стануваш и не знаеш кој ден е, кој датум е... Знаеш само дека има уште х денови до одреден настан и друго ништо не ти е гајле. Дезориентирачко е, ама после некое време се навикнуваш така и после некое време твојот фиктивен распоред изгледа како:
D-day - 3: Денес би требало да __________.
D-day - 2: Денес би требало да __________.
D-day - 1: Денес би требало да __________.
D-Day -> референтниот настан.
Па после си наоѓаш друг референтен настан и си правиш нов фиктивен распоред кој изгледа слично на тој погоре. И после ти доаѓа некој и те прашува случајно „Абе што датум/ден е денес?“ и гледаш ко теле во шарена врата и у себе си викаш „Глупан, кој ден сме бе? Кој датум е?“ и ти текнува дека затоа имаш мобилен, за да видиш саат и датум/ден.

Понекогаш стварно сакам да се вратам на организираниот живот, ама ова е многу подобро.