Сакам да кажам/Сакам да прашам

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Сдк таа немаше време за ништо секогаш беше зафатена...освен можеби да плаче како се нешто и фали.:pusi

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991 and Prashina

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Батка, ја ко вака шетан шизик (до Тополчани и назад) сум многу срејчен шо во Прилеп се зголемил бројот на црвенокоси по глава на шизик. Убава е глетката. А од зима, најмногу мразам статуси за снег.

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Што држава сме човече, кој од кој посебичен. Едно обично кафе во помала количина во хартиена чашка на факултет чини 40 денари. Јас свесна сум дека кафето кај нас е преценета работа, ама really?
127fs4573872.gif
За долар у Америка зимаш нормална големина со можност на refill (во повеќето места). Да ти се одмили да го пиеш прцлево од 3 голтки наречено кафе. А пред 2-3 месеца за време на друг испит, зимам 0.5 кока кола, наплата - 60 денари. Уште 9 денари и ќе си купев 2 литра ко нормален човек. Ко што вика мојот драгоцен професор: "Е тоа сме ние". Кај и да се свртиш, некој (пробува да) те ограбува. Well...
2z6in9g.gif

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
СДК Само јас знам најдобро да си го сј...м денот и да ме боли глава. Секогаш само на емоции го правам...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
како се викаше песната француската од пеачката со имаше концерт во Скопје и дали знаете кој беше хит на неделата на Антена5 и на радио2 француска песна беше?
Награда камо?

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
како се викаше песната француската од пеачката со имаше концерт во Скопје и дали знаете кој беше хит на неделата на Антена5 и на радио2 француска песна беше?

ZAZ - je veux?

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Од кога чепатење на сцена, лазење по под, мешање со газот и играње во танга се миновни за еден настап да се нарече добар? Полудеа сите од настапот на Бијонсе, денес ќотек ќе добиев за малку како тоа мене не ми се допаѓал. Епа, не ми се допаѓа, Бијонсе не е лош музичар, но имала каде каде подобри настапи.

Да не заборавам па колку е за по ѓаволите новава мода која ја исклучува долната облека (не, не сте убави, затоа градникот служи, за да ги направи градите поубави), за оние со кацигине на сцена што се појавија ич муабет да не правиме. Што си ја мачите душата, барем голи излезете, фактот дека сте ги покриле стомакот и листовите не ве прави облечени.

Идиократијава ќе го направи светов една Лејди Гага.
И оди кажи дека не ти се допаѓа, ќе те распнат жив, небаре сум кажала дека сакам да убијам некого.