пробај со ова, верувам дека ќе имаш позери.Total number of shoots 136 562....Ова е за 2012 и 2013 година. Незнам уште како можи прстот да ми чкрапа.
![Svd_1_russian.jpg](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/11/Svd_1_russian.jpg)
пробај со ова, верувам дека ќе имаш позери.Total number of shoots 136 562....Ова е за 2012 и 2013 година. Незнам уште како можи прстот да ми чкрапа.
Сдк... Сакал BMW 530. Луѓе дај спуштете се на земја.
Дечко, глупава корса или пунто не ти гине, а bmw-то ќе го почекаш...
У осталом... кај си видел 530ка бе ти, да не ти ја пратил роднина на поседок за зимскиот распуст?
Бегај бре...
Пушти си ги нозете до кај што ти е чергата. Цел ден лапаш муви и се филмаш за кола од 40 000 евра, а цело зимо одиш пешки место да си купиш нешто да те носи обично од дома до работа...
Ако е интернационална "Homeless but not insignificant", aко е македонска „Бездомник, но не и неважен“ .
Од искуство сум видел дека еднсотавните и директните слогани донесуваат најмногу успех и публика. Само така според мене ќе подигнеш свест на луѓето.
И во Game of Thrones има хептаграм![]()
Телемитска серија, секаде ве има. Сите слова се од вас шифрирани.
Не,Шарко не чини зашто кучево чисто шарпланинче е, големо ќе растеШарко......и Шарко не лае на домашни!![]()