Сакам да кажам/Сакам да прашам

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
сдк... не гледам ништо неправилно. Темата нема ограничување на постови по член, никогаш не постирам два пати едно под друго, не е тема во која можеш да створиш непрегледност... Ако сум постирал два пати преку еден член, сум сметал дека треба да се надоврзам на постот над мене....
Ајде биди ми поздравен и ако грешам во нешто од ова - кажи ми, радо би се корегирал

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Друже .. океј знам дека си нов .. ама намали со постовиве по СДК малце : )

Нема правило околу тоа, ерго штом не е забрането може да се прави. Не сум сигурен и дали имаше за пост-под-пост правило.

• Ми се допаѓа
Реакции: МалиСашко

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Ми треба малку помош. Сакам да направам "група" за бездомците во Македонија но никако не ми иде некое соодветно име на ум, е имам неколку ама не асоцираат на тоа што сакам да го направам. Целта ми е да се подигне свеста за тие луѓе и тие постојат иако немаат домови, додека ние си седиме на топло тие мрзнат по улиците... ако имате нешто ум пишете ми

• Ми се допаѓа

Auditore

Староседелец
4 мај 2012
284
275
663
Wherever you want me to be
Ми треба малку помош. Сакам да направам "група" за бездомците во Македонија но никако не ми иде некое соодветно име на ум, е имам неколку ама не асоцираат на тоа што сакам да го направам. Целта ми е да се подигне свеста за тие луѓе и тие постојат иако немаат домови, додека ние си седиме на топло тие мрзнат по улиците... ако имате нешто ум пишете ми

Ако е интернационална "Homeless but not insignificant", aко е македонска „Бездомник, но не и неважен“ .
Од искуство сум видел дека еднсотавните и директните слогани донесуваат најмногу успех и публика. Само така според мене ќе подигнеш свест на луѓето.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Фторник, магарешки дн,а ја магаре, мој дн, нема везе,густа магла, попуст за пензионери, у колко стануеф :eek:
У пет?
Днска мењам аватар, истече ми кладба :cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
Сдк... Сакал BMW 530. Луѓе дај спуштете се на земја.
Дечко, глупава корса или пунто не ти гине, а bmw-то ќе го почекаш...
У осталом... кај си видел 530ка бе ти, да не ти ја пратил роднина на поседок за зимскиот распуст?
Бегај бре...

Пушти си ги нозете до кај што ти е чергата. Цел ден лапаш муви и се филмаш за кола од 40 000 евра, а цело зимо одиш пешки место да си купиш нешто да те носи обично од дома до работа...

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Колку се нервирам кога ќе ми се изгужва/извитка скриптата. Денес се будам, гледам баба ми ми ја потурила со зејтин... да, да, само првата страна е бабо, ич не се секирам. Фак ODD. А таман се убаво си подвлеков со црвено пенкалце, уште 3-4 страни ми останаа. I want my white crisp pages! Изгледа универзумот не сака да учам.

• Ми се допаѓа

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Насилството во филмовите предизвикува насилство кај луѓето само ако тие луѓе веќе имале болни умови.
- Алфред Хичкок -

Фала богу се најде некој паметен. Сигурно „Долина на волците“ нема да создаде сериски убици од лица со здрав ум, како што на времето се збореше. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini