Сакам да кажам/Сакам да прашам

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
У Битола се разочаруеш ? : )))
Ондак мора да си од Прилеп и да љубомориш дека град блиско до тфој,малко поголем од тфој,живи мноо појјако од тфој и едноставно е бренд за искачање у тј дел од државу ни, и има кул фрикови кои су карактеристични само за тј град
Мене после Куманоо Битола ми е најфејврит град туја. А најјаки места дефинитивно су ми Галичник за живописну природу и Трпејца за туј магичну смиреност и чилаут атмосферу
не е до то парвати, немој да ем ј***ш ко кондуктер во воз кај Галичани :) Не ја спомнав Битола во тој контекст :D едноставно лоши спомени :) имав поранешна од таму......и таа ме мамеше со некој од Кичево. е то е тријаголник. Инаку не ни спомнав ноќен живот, је*оте. Не сум бил Галичник, ама Јоаким Осоговски е добро место, и природа и се.

• Ми се допаѓа
Реакции: Photographer and parvati

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Чоек, сабајле во 6 не можев да ти реплицирам, па ми побегна мислата :) Треба да си запишувам, револуционер батка не е заебанција :)
Некако вака беше. Ако таа те љубеше, тогаш ти немаше да пишуваш. Зашто обично инспирацијата е кај невозвратена љубов. Како и да е, честито. :zelen

Верувај, не би сакал.... Обично одиш таму и се разочаруваш :)

Matrixnigga meme: What if I tell you, I have битолски and прилепски корени? :D

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
не е до то парвати, немој да ем ј***ш ко кондуктер во воз кај Галичани :) Не ја спомнав Битола во тој контекст :D едноставно лоши спомени :) имав поранешна од таму......и таа ме мамеше со некој од Кичево. е то е тријаголник. Инаку не ни спомнав ноќен живот, је*оте. Не сум бил Галичник, ама Јоаким Осоговски е добро место, и природа и се.
Орајт ја мислеше дека генерализираш општо за град, а не за тебе и тфои бифши : ) А за искачање и ноќан живот ни ја не сам сигуран него само верују у нешто мноо пут кажано до ск од пуно македонски уста
Природа е природа, а Битола како град ме асоцира на грациозну историју,градски марифети и кул опен мајн дед : ) размислување

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп* and Y1K991

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
1535581_594686990603958_922614264_n.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Змејче

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Како поминува времето, се повеќе мислам дека луѓето околу мене се хипокрити.
padded.gif
Баш си се пронајдов во песнава:

Betrayed by you, so-called friend, when I needed you the most
You walked away, you stabbed my heart, your turn to bleed now
God may forgive and grant redemption but I have no remorse
Look upon your own reflection, your shame is revealed

All is not forgotten
You made your choice
All is not forgiven
Face your punishment

Face your fucking punishment! Bleed!

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Орајт ја мислеше дека генерализираш општо за град, а не за тебе и тфои бифши : ) А за искачање и ноќан живот ни ја не сам сигуран него само верују у нешто мноо пут кажано до ск од пуно македонски уста
Природа е природа, а Битола како град ме асоцира на грациозну историју,градски марифети и кул опен мајн дед : ) размислување

Тоа е некоја друга Битола која виреела во турско и била фактор во монастирскиот вилает, конзули, кинематографи, посети на султанот, турци и ататурци, допир со европските збиднувања и слични ствари. Денес живее во муабетите на кабадаите за поминатите битолски времиња. Реалноста од друга страна е тажна, битолчани се опенмајндед колку и демирхисарци, ресенчани или жителите на македонски брод...

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Јас сум во Битола година дена.
Кога си бев дома и кога Битола беше град во кој живеела мајка ми, и во него имав убави спомени и многу сакани луѓе, ми беше омилен, едвај чекав да дојдам. Сега, откако го запознав со сите лица и демони кои од страна не можеш да ги видиш без да живееш тука, ми се гади од градов и од цело лицемерие и шминкерај.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Решив засега да не ширам познанства со форумџии (не дека се убив од запознавање на форумџии). Ме изнервира однесувањето на една форумџика. Тотално. Добро и го обели бакарот една од поранешните форумџики. јес, ноубади ис прфект. ИТ комуникацијата лаже :) Пис~!

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Орајт, фала што ме просфетлисте за градот на Конзулите : ) Битола нема аеродром,нема ни Куманоо, али аеродром има трењарке : )
Moдератори нека ни ги префрљиф мислења у тему за град Битола. Како и да е ја сакам кд тк да искачам тамо и да си пројду лудо
А да, ако ме пушти девојка ми нели : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп* and Outrider