Сакам да кажам/Сакам да прашам

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Во 2014-та влегов со брада од 2013-та. Па време е таа брада која сум ја чувал еден месец, да ја снема. Малку ќе биде ладничко, ама така растат децата :)

ScoobyDoo

Староседелец
17 февруари 2012
417
709
1,103
Една ноќ скоро два сати е све што имавме... Времето лета... Тие два саати прелетаа одма, во твоите прегратки, мирисајки го и уживајки во вкусот на твоето тело... знам дека нема да сакаш да се видиш со мене повеќе, на две си не знаеш ни ти... а јас искрено се надевам дека ќе решиш да дојдиш кај мене, во мојата прегратка да ставиме крај на работите..... нема да ја заборавам оваа вечер додека сум жив....

Photographer

Amoureux
23 февруари 2012
482
1,394
1,093
I'm sexy and I know it :D хахахахахах поздрав незаспани форумџии
п.с. Честито тоа титулите....сега јас сум најзаљубен, штета што таа воопшто не ме љубеше. :*

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп* and Y1K991

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
п.с. Честито тоа титулите....сега јас сум најзаљубен, штета што таа воопшто не ме љубеше. :*

Абе ти тоа изгледаш како да си заљубен,ама не секогаш е се баш така како што изгледа.
А може пак и стварно си ;)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Младиве веќе не се иднината. Иднината се заврти на пензионерите. Допрва треба деца да прават и да раѓаат.

А младите? Младите се поранешните стари. Ма шо дробам бе .. кои поранешни. Старите отсекогаш си биле иднината на овој свет.

И после јас 10 дена неможам на ушно да одам пошо здравството ни е ептен петка напраено во државава.

Тибам животот скапан тибам.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Чоек, сабајле во 6 не можев да ти реплицирам, па ми побегна мислата :) Треба да си запишувам, револуционер батка не е заебанција :)
Некако вака беше. Ако таа те љубеше, тогаш ти немаше да пишуваш. Зашто обично инспирацијата е кај невозвратена љубов. Како и да е, честито. :zelen
Требаше да отидам тогаш во Битола... Требаше.
Верувај, не би сакал.... Обично одиш таму и се разочаруваш :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Photographer

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
У Битола се разочаруеш ? : )))
Ондак мора да си од Прилеп и да љубомориш дека град блиско до тфој,малко поголем од тфој,живи мноо појјако од тфој и едноставно е бренд за искачање у тј дел од државу ни, и има кул фрикови кои су карактеристични само за тј град
Мене после Куманоо Битола ми е најфејврит град туја. А најјаки места дефинитивно су ми Галичник за живописну природу и Трпејца за туј магичну смиреност и чилаут атмосферу

• Ми се допаѓа
Реакции: Photographer