Сакам да кажам/Сакам да прашам

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
СДП дали знае некој зошто не можам да се конектирам на css сервер бидејќи ми ја дава пораката STEAM validation rejected? Пробав во steam < library < all games < на counter strike source десен клик propertties < local files < verify integrity of game cashe... ништо, не мрда. Што да правам?

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
СДП дали знае некој зошто не можам да се конектирам на css сервер бидејќи ми ја дава пораката STEAM validation rejected? Пробав во steam < library < all games < на counter strike source десен клик propertties < local files < verify integrity of game cashe... ништо, не мрда. Што да правам?

Провери да не е искочила нова верзија или ноф пач, што и да е
Или па за некои сервери мора да имаш напраено steam, а за некои не, играш како обичан гостин

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево

Task manager -> kill steam.exe, уклучи стим одново. Постојано излегуваат нови апдејти за стим и мора да го рестартираш.

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
24. Зошто темата ____________ е префрлена во канта?
- Бидејќи е несоодветна и/или прекршува некое од правилата на форумот.
http://forum.crnobelo.com/threads/Најчесто-поставувани-прашања.4284/

Јас колку шо ги разгледав правилата, темата ниедно не прекршува, hence не гледам зошто е несоодветна.

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Сакам да кажам под итно да севрати избор за претставник на Македонија на евросоног , а не кој и да им текне на мтв да може да си оди!

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Сакам да кажам под итно да севрати избор за претставник на Македонија на евросоног , а не кој и да им текне на мтв да може да си оди!

Све је исто само њега нема. :zelen

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
^ Со Тијана си мислат дека ќе бидат посупешни дека била позната низ Србија,Хрватска,Црна Гора....џабе им е и низ цел свет да е позната , кога ја претставува Македонија се знае до каде може највеќе да стигне во табелата со гласови:D
Најдобро би било да си има фестивал каде што ќе победи песната,избрана од публиката, но што е тука е..ќе си местат пеачи како што им одговара.

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Како што читам тука, СДП избран е веќе претставикот од Македонија за на евровизија?? Тијана? :^)