Сакам да кажам/Сакам да прашам

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Јас не сум му фан да го бранам или да се трескам од земја за него, но слушни ги Да полетам, Само остај ме да пишувам, Класика,
поздрав
Што знам, не сакам луѓе што вреѓаат и омаложуваат, а се што сум слушнала во неговите "песни" било само тоа.
Поздрав и до тебе!

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Што знам, не сакам луѓе што вреѓаат и омаложуваат, а се што сум слушнала во неговите "песни" било само тоа.
Поздрав и до тебе!

Јас луѓе што не ги сакам, не ги зборувам не си го трошам времето со нив, не знам зошто ти губиш време и енергија на нив. Инаку за жал повеќе припаднички од женскиот пол се палат на тие песни, а он само си прави пари од тоа, шоу биз, капиш?

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Јас луѓе што не ги сакам, не ги зборувам не си го трошам времето со нив, не знам зошто ти губиш време и енергија на нив. Инаку за жал повеќе припаднички од женскиот пол се палат на тие песни, а он само си прави пари од тоа, шоу биз, капиш?
Е па ако е тоа шоу биз и се е за пари, не гледам зошто не би отишол на Евровизија. Капиш сега?

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Не капрам зошто толку го спомнувам и дискутираш за него кога ги мразиш. Мислам?!
Како може да го мразам? Ми должи пари, ми го отрул кучето? Не му ја сакам музиката реков.
Не сме сите ко тебе де...
Еве јас на пример не го носам разговорот во насока на кавга и не сум нервозна толку..
Реков ај да направиме муабет, демек со различно мислење, ама се каам што ти се обратив воопшто :)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
за Слаткара ли зборите?
И Сања се проглупавела покрај њега : ) шалу се кој ги шиша и њима и Жарета
ја га служи кафицу, некако ми одбиван...

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
А нели имаше тема за Евровизија? :rolleyes:
Иначе ако е избрана Тијана,баш ми се допага идејата да не претставува баш таа,без разлика на која основа.

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
replace-burnout.png