Штета за Слаткар не може да се каже истото.
Јас не сум му фан да го бранам или да се трескам од земја за него, но слушни ги Да полетам, Само остај ме да пишувам, Класика,
поздрав
Штета за Слаткар не може да се каже истото.
Што знам, не сакам луѓе што вреѓаат и омаложуваат, а се што сум слушнала во неговите "песни" било само тоа.Јас не сум му фан да го бранам или да се трескам од земја за него, но слушни ги Да полетам, Само остај ме да пишувам, Класика,
поздрав
Што знам, не сакам луѓе што вреѓаат и омаложуваат, а се што сум слушнала во неговите "песни" било само тоа.
Поздрав и до тебе!
Е па ако е тоа шоу биз и се е за пари, не гледам зошто не би отишол на Евровизија. Капиш сега?Јас луѓе што не ги сакам, не ги зборувам не си го трошам времето со нив, не знам зошто ти губиш време и енергија на нив. Инаку за жал повеќе припаднички од женскиот пол се палат на тие песни, а он само си прави пари од тоа, шоу биз, капиш?
Е па ако е тоа шоу биз и се е за пари, не гледам зошто не би отишол на Евровизија. Капиш сега?
Како може да го мразам? Ми должи пари, ми го отрул кучето? Не му ја сакам музиката реков.Не капрам зошто толку го спомнувам и дискутираш за него кога ги мразиш. Мислам?!