Сакам да кажам/Сакам да прашам

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
ами кој друг остана? уше Боки да го пратат :D

Како што е дојдено со Боки повисоко место ќе фатиме отколку со било кого.Победа не ни сакам да спомнам, тежок поим за нас е. :D
Шала на страна, туку од каде па Тијана, нели таа е веќе српски државјанин ако не се лажам?
Од толку пејачи кај нас, мораше таа? Туку мене ме нервира фактот што тие кои ги избираат претставнициве, ги избираат онака изгледа на еци пеци пец и тоа се некои Х лица кои што не се ни познати на јавноста.
Ами камо демократија, народот да избере што сака?
Далеку сме ние од тоа изгледа..

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Како што е дојдено со Боки повисоко место ќе фатиме отколку со било кого.Победа не ни сакам да спомнам, тежок поим за нас е. :D
Шала на страна, туку од каде па Тијана, нели таа е веќе српски државјанин ако не се лажам?
Од толку пејачи кај нас, мораше таа? Туку мене ме нервира фактот што тие кои ги избираат претставнициве, ги избираат онака изгледа на еци пеци пец и тоа се некои Х лица кои што не се ни познати на јавноста.
Ами камо демократија, народот да избере што сака?
Далеку сме ние од тоа изгледа..
абе не се заебавам, кој остана за на евровизија? кого да го пратат, а шо не бил досега? Ако не Боки, тогаш уште Ноне не била.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Тони Зен или Слаткар нема никад да се појават на тоа срање.
Што е подобар слаткар со песните со текст дундата ти смрди, од Евровизија од која излегле толку добри песни и хитови? :)

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and parvati