Сакам да кажам/Сакам да прашам

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Листа на работи што крајно ме вадат од кожа:
а) *Кога цела фамилија до трето колено ќе се излигави од/во шишето, па после му тураат на гостинот во чаша
б) Под а
в) Сѐ од горенаведеното
(punch)

* Исто познато и како ефективен метод гостинот веќе да не ти стапне во куќа.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Се изнапишав 20 реда за вовед за нова тема, за на крај да стиснам на Backspace...е*ати лап топот,е*ати|-( Се откажувам.

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Листа на работи што крајно ме вадат од кожа:
а) *Кога цела фамилија до трето колено ќе се излигави од/во шишето, па после му тураат на гостинот во чаша
б) Под а
в) Сѐ од горенаведеното
(punch)

* Исто познато и како ефективен метод гостинот веќе да не ти стапне во куќа.

ако е алкохол ај не е толку страшно ,ама ако е сок или вода (puke):D

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Вечер се спремам конечно после 13 години да го посетам градот крстен според победата на Тесалците.
Семоќниот Атон да ми даде сила за утрешниот напорен но верувам исполнет ден.

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
ако е алкохол ај не е толку страшно ,ама ако е сок или вода (puke):D
Е да бе,не е страшно!Мене ме нервират и некои кога пијат пиво од едно шише.Мислам нема ништо погадно (puke)
Иначе сакам да кажам дека утре ќе берам грозје :igra Да се пофалам дека сум многу вреден де.Цела ден.А во недела одсабајле ќе се одело во некое селце со роднините,па се двоумам дали да одам.Ту ту,ама ми се погоди неделава сал по селата скитам :D Туку ајде јас да идам да легнувам,зошто утре рано треба да се става.Добра ви ноќ на сите.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Е да бе,не е страшно!Мене ме нервират и некои кога пијат пиво од едно шише.Мислам нема ништо погадно (puke)
Иначе сакам да кажам дека утре ќе берам грозје :igra Да се пофалам дека сум многу вреден де.Цела ден.А во недела одсабајле ќе се одело во некое селце со роднините,па се двоумам дали да одам.Ту ту,ама ми се погоди неделава сал по селата скитам :D Туку ајде јас да идам да легнувам,зошто утре рано треба да се става.Добра ви ноќ на сите.

Алкохол дезинфицира,а на литургија кога се оди сите пијат на крај од иста чаша вино па никому ништо :giggle

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Зошто имам чувство дека после 00:00 форумов замрува?
Чат пат ќе се пише нешто ама не е тоа тоа..
too boring..