Сакам да кажам/Сакам да прашам

The High Commander

Староседелец
2 мај 2012
206
131
1,043
123
СДК
Сумм се флеширал ноќеска максимално. Не знам засебе значи. Лом. Ваков не сум откако не раскирав со Бојана, да и е**м глата, за никаде сум.

Од кај осум саат татко ми ми праи као добро бе имаш ти во план да мењаш нешто во животот твој (моиве нешто сакаат да се уозбилам, да фатам женска за озбило) ја му праам на татко ми: да бе, имама план да мењам долен веш, и си зеам долен веш од фиока. Се згазивме двајцата од смеење.

Вечерва, значи, требаше да бидеме со од братучед ми девојка му плсу другарки и еден другар нивни. Братучед ми фатил женска од Седларце, тоа ти е тетовско... И сега ќе идеа Гостивар. И ме вика, демек ај да ми праиш друштво, ќе носи оваа другарки да ги забављаш. АЈ.
Ок беше, имаше една Николина, ок беше, ама ладна беше да ја е**м. Нешто уз муабет се вртеше да сме оделе утре во Брвенца, во.... како се викаше диското.... Булевар ли? Така нешто.... ама џабе... не ми се чини дека ќе ја смувам... Ај чисто од атер на братучед ми. Све праам за фамилија бе.

Мими, од еден друг братучед девојка, беше со другарките излезена.... Дојде да се поздрави....
Прашува, ти нешто вика стално глеаш накај нас... Некоја од другаркиве мои ти се свиѓа. Не бе му праам што збориш. Братучед ми даму е**м глаата и кажа. Џени ми се свиѓа.
п***р значи.
таа фатена... Мими вика, ако бе не се откажувај така лесно. Пффф.... да бе сеа... ќе се замарај ја со неа.

п***р утре сум на работа во десет.
Нема да бидам способен за курац.

АЈ ЛЕКА НОЌ

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Обожавам кога се враќам накај дома,од било каде,и посматрам пејсаж низ градов. Убаи ногички,задни образи и плуќни крила.

• Ми се допаѓа
Реакции: Martin_MKD

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Алооооооооооооооооо...Има некој жив?Замрела темава...
Инаку...многу ми е убав периодот...а има и причина... :)(inlove)

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Сдк... страшно ми се спие...дремнав некои 15 минути...но...веднаш се разбудив и решив да му пишам :)И така...Преубав ден...преубав период...:sram(inlove)

Harmonija

Истакнат Член
12 јули 2013
600
405
363
29
Сдк... што беше да не беше, да ги вработуват наште мајковците, татковците :rofl целото фамилија