Сакам да кажам/Сакам да прашам

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Случајно да не беше казнет на некој начин тоа г:cenzuraо?
Од клипот колку што разбрав, во близина на Штип е. Така да, ако има Штипјани на форумов, можеби ќе знаат повеќе.

Ќе добие кривична пријава што пиел и возел обавезно , а бабичката ја бараат за да ја прашаат ( или убедат што и треба) да поднесе кривчна пријава за напад , навивам да го решат :ninja

• Ми се допаѓа
Реакции: DarkPassenger

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Ќе добие кривична пријава што пиел и возел обавезно , а бабичката ја бараат за да ја прашаат ( или убедат што и треба) да поднесе кривчна пријава за напад , навивам да го решат :ninja

не можат да докажат дали пиел и возел ,за кривична пријава зависи од бабата...

• Ми се допаѓа
Реакции: DarkPassenger

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
972267_670093656351225_929834098_n.jpg

:rofl:rofl

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
СДК: Виде га списак на викани играчи за европско на Србију и имав доста јак састав. Имав потенцијал да земев медаљу. Туј су и стандардни играчи што су меѓу набољи у европу. Теодосиќ, Крстиќ, Новица-убица...

СДП: Има ли некои новости кој ке е састав на Македонију за еворпско ?

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
СДК: Виде га списак на викани играчи за европско на Србију и имав доста јак састав. Имав потенцијал да земев медаљу. Туј су и стандардни играчи што су меѓу набољи у европу. Теодосиќ, Крстиќ, Новица-убица...

СДП: Има ли некои новости кој ке е састав на Македонију за еворпско ?
Јас колку што слушнав Теодосиќ е повреден и два-три месеци ќе биде надвор од теренот. Дали ќе биде во форма за Европското не се знае, а имаше и изјава дека тој и со една нога ќе играл за Србија. Ќе видиме дали ќе игра.

Што се однесува за нашата репрезентација, според најавите ќе играат сите. Владо Илиевски се согласил да се врати, тука се МекКејлеб, Антиќ, Самарџиски, со Гечевски има уште преговори. Рече дека се пензионира, ама Пипан се уште го бара, ќе видиме за него. Најважно е да бидат уиграни нашите и да нема повреди.
Иначе Медитеранските игри ќе бидат пресудни и за тоа кои од младите ќе добие место во репрезентацијата за Европското. :)

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
:rolleyes:

Колку е весело кај мене дома :igra си манијачам на фб некои личности,го замарам |o$y(|-|0$0(|@l и танцувам со столот...

Ајде врата развали
доџи па ме запали
:rofl

Не ми замерувајте...

Еве ви нешто...

(inlove)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Јас колку што слушнав Теодосиќ е повреден и два-три месеци ќе биде надвор од теренот. Дали ќе биде во форма за Европското не се знае, а имаше и изјава дека тој и со една нога ќе играл за Србија. Ќе видиме дали ќе игра.

Што се однесува за нашата репрезентација, според најавите ќе играат сите. Владо Илиевски се согласил да се врати, тука се МекКејлеб, Антиќ, Самарџиски, со Гечевски има уште преговори. Рече дека се пензионира, ама Пипан се уште го бара, ќе видиме за него. Најважно е да бидат уиграни нашите и да нема повреди.
Иначе Медитеранските игри ќе бидат пресудни и за тоа кои од младите ќе добие место во репрезентацијата за Европското. :)
И еве Hkakashi Ивковиќ пак го става Теодосиќ во поставата. :zelen Линк

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово

И еве Hkakashi Ивковиќ пак го става Теодосиќ во поставата. :zelen Линк

Абе па затој га пиша, затој што и ја прочита дека ке игра. Он е повреден ама до 2 септември ке се оправи. И бш ми е мило што ке е па стара репрезентација на Македонију, а и голема е веројатност овој да ги е последњо натпреварување заедно. Интересно е што ги га нема Кешељ. Он е одличан тројкаш, а и исто такој доста играчу су играле/играв за КК Партизан мт:с.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp