Сакам да кажам/Сакам да прашам

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
тоа што газиш на петица е доволна причина за посета на лекар...сепак појди, за твое добро :)

Ми кажа другар ми (иден лекар) :zelen , да не се плашам да ставам кромид и за некој ден ќе помине, набијано ми е.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Па нели поентата на форумите е анонимноста?
За приватни слики постојат фејсбуци, скајпови и др.....
Мое мислење.:D
Да се задржи анонимноста се` додека некој сака да си ја задржи анонимноста. Овде има најмалку десет теми на кои членовите имаат кажувано нешта кои ја намалуваат анонимноста од типот на „Каква коса имате“, „Колку сте високи“, „Вашето име наопаку“, „Од кој град сте“ и сл. Ако малку повеќе прочепкаш за оние кои пишале таму можеш да направиш груба слика.

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Да се задржи анонимноста се` додека некој сака да си ја задржи анонимноста. Овде има најмалку десет теми на кои членовите имаат кажувано нешта кои ја намалуваат анонимноста од типот на „Каква коса имате“, „Колку сте високи“, „Вашето име наопаку“, „Од кој град сте“ и сл. Ако малку повеќе прочепкаш за оние кои пишале таму можеш да направиш груба слика.
Тоа да, не викам не.
Но, многу е различно од замислување до стварност.
И избор на секого е дали ќе пише во тие теми или не.
Али кој како си милува.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Mене не ме срам да стау слику од мене, устфари ја прф стави слику у тему за згодни момци : ) haha
Иако не сам згодан : P ама иду натам, иду на работу и по пут склекови си прау : ) а и не сам убаф : P ама не се сраму : )))

• Ми се допаѓа
Реакции: Photographer

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Lena Побарај од тој што сакаш да видиш слика и готово,тема не би имала просперитет,многу луѓе сакаат да останат анонимни нажалост :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Значи ќе дочекам ли една американска серија да ја докупат до крај ?! Како имаат пари за турско индискиве срања а ниедна сагламна американска серија не ја дадоа кај нас до крај или ко што прават со турскиве по ред на еден ден? Револтиран сум повторно нема да ја догледаме Изманици ( Hustle) , The Big ban Theory за која мтв обезбеди само 3 сезони и наводно толку се снимиле и слични такви!

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Велат дека после дождот сонце изгрева, но не напоменале дека некогаш по него си останува „умерено облачно.“ :)
Ми треба нешто ново и нешто возбудливо... да не напоменам нешто позитивно.
Отапев. :/

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Lena Побарај од тој што сакаш да видиш слика и готово,тема не би имала просперитет,многу луѓе сакаат да останат анонимни нажалост :)
Па немам некоја посебна желба да видам некого.
Онака ме интересираше само,а и не е ни битно.
На собиранка за некое време ќе ги запознаам форумџиите(или дел од нив).
parvati ме доведе до идејата со сликата која ја имаше ставено од себе.

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
СДП:
Има некој кој медитира од вас?
Имам неколку прашања во врска со тоа,
нешто како размена на искуства.
Ако има некој нека ме контактира во ПП.