тоа што газиш на петица е доволна причина за посета на лекар...сепак појди, за твое добро
Ми кажа другар ми (иден лекар) , да не се плашам да ставам кромид и за некој ден ќе помине, набијано ми е.
тоа што газиш на петица е доволна причина за посета на лекар...сепак појди, за твое добро
Да се задржи анонимноста се` додека некој сака да си ја задржи анонимноста. Овде има најмалку десет теми на кои членовите имаат кажувано нешта кои ја намалуваат анонимноста од типот на „Каква коса имате“, „Колку сте високи“, „Вашето име наопаку“, „Од кој град сте“ и сл. Ако малку повеќе прочепкаш за оние кои пишале таму можеш да направиш груба слика.Па нели поентата на форумите е анонимноста?
За приватни слики постојат фејсбуци, скајпови и др.....
Мое мислење.
Тоа да, не викам не.Да се задржи анонимноста се` додека некој сака да си ја задржи анонимноста. Овде има најмалку десет теми на кои членовите имаат кажувано нешта кои ја намалуваат анонимноста од типот на „Каква коса имате“, „Колку сте високи“, „Вашето име наопаку“, „Од кој град сте“ и сл. Ако малку повеќе прочепкаш за оние кои пишале таму можеш да направиш груба слика.
Откажав од гејминг јас : )
Па немам некоја посебна желба да видам некого.Lena Побарај од тој што сакаш да видиш слика и готово,тема не би имала просперитет,многу луѓе сакаат да останат анонимни нажалост