Сакам да кажам/Сакам да прашам

vavg_111

Нов член
5 октомври 2022
1
0
1
42
Не знаев каде да пишам па ајде тука.....станува збор за Nickels NOWW продавница за чевли од Штип, никаква професионалност од нивна страна, тотално разочарување. Ми испратија тотално погрешни модели, им пишував цел ден за замена (пред тоа ми нагласија дека може замена и за број и за модел) само на seen ме оставаат не сакаат воопшто ни да ме услужат ниту ми враќаат било каква порака. Еве веќе еден месец сеуште им пишувам ме блокираа да не им звонам....Прашав многу луѓе исто ми кажаа дека за да им купиш одма те служат а за нивна грешка воопшто не враќаат само битно им е да ги земат парите. Тотална катастрофа, никогаш повеќе нема да ги препорачам.