Шеќерко!????Па може ама останатите ако пишувате. Јас и МБ нема што да пишуваме таму, не сме биле пар ниту па имаме љубовни маки. Барем јас немам .
Инаку шеќеркото многу е нервозен, се надевам ќе му помине и ќе биде порасположен за шегување.
Шеќерко!????
Па тогаш банирај се и сам себе под итно. И ние веганите не сакаме да не нарекувате проповедници и секташи, да не споредувате со јеховини сведоци, да се подсмевате дека само трева сме јаделе, да не обвинувате дека над глава сме ви стоеле додека сте јаделе, па уште и да коментирате за нашиот изглед и да си правите шеги на наша сметка за тоа како човек може да препознае веган и слично.@BioTrpe, @malo и сите останати во темава, коментари кои се граничат со лични навреди нема да ви бидат толерирани. Дискутирајте без да се трудите да бидете интересни со навредите. Нити е некој убиец нити е прифатливо мајки и сестри да споредуваш со крави и овци.
И не ме цитирајте да ми докажувате оти одма ќе ви биде избришано мислењето, нема да ви одговорам.
Мало, не се лути, те молам остани на форумов ради останатите, ради себе, ради мене, поради твој ќеиф...ние членовите не зависиме од админите, напротив, форумов зависи од нас....Остани за дружба, ретка е, ама немора да исчезне.Па тогаш банирај се и сам себе под итно. И ние веганите не сакаме да не нарекувате проповедници и секташи, да не споредувате со јеховини сведоци, да се подсмевате дека само трева сме јаделе, да не обвинувате дека над глава сме ви стоеле додека сте јаделе, па уште и да коментирате за нашиот изглед и да си правите шеги на наша сметка за тоа како човек може да препознае веган и слично.
Ако мене можеше еден член пред некоја година да ме споредува со наркоман навлечен на хорс или озрачено суштество од Чернобил, зошто тогаш би било проблем Трпе да спореди некого со крава, овца и сл.
Ако Трпе заслужува бан, тогаш заслужуваш и ти и сите останати.
Плус како си земаш за право да ми бришеш мислење само затоа што си пишал да не те цитирам? Објасни ми!
Инаку да знаеш дека нема веќе да се вклучувам на форумот и да знаеш дека ради тебе е, пошто одкако си админ ниту една дискусија не е интересна и секоја дискусија завршува така што тие што не ти се истоисленици добиваат банови. Ти може си админ, ама тоа не ти дава за право да си пристрасен и субјективно да пресудуваш. Биди си админ на празен форум.
За да остане мало на форумот опнете им петиција за враќање на трпе назад, или за промена на админите, решение друго нема изгледа.Мало, не се лути, те молам остани на форумов ради останатите, ради себе, ради мене, поради твој ќеиф...ние членовите не зависиме од админите, напротив, форумов зависи од нас....Остани за дружба, ретка е, ама немора да исчезне.
А каде е Трпе?За да остане мало на форумот опнете им петиција за враќање на трпе назад, или за промена на админите, решение друго нема изгледа.
A зошто бре само мачки, кучиња и прасици да жалите? Зошто не ги жалите сите мравки кои се убиваат дур луѓето одат? Зошто не ги жалите дрвата кои што се сечат за разно-разни употреби? Зошто не ги жалите растенијата кои што се убиваат за да се прехранат луѓето? Зошто не ги жалите печурките? Од каде право селективно да одбирате кои се достојни за жалачка, а кои не? Зошто убивате бактерии убијци едни лицемерни, а? Од каде тоа право да ја уништувате природата?
Твојата печурка е убиена за да стигне до твојата трпеза.
Да де, веганска психа е тоа. Желба да се покаже дека си ти уникатно природно створење, другите се затруени од пропагандата на месната индустрија.
Претежно се проповедници. Не е само мој впечаток тоа, такви се. Не викам дека нема исклучоци кои не се замараат со тоа што друг јадел, ама тоа се многу ретки случаи.
Јас пак ќе кажам, општото мнение е дека веган=проповедник и не е само мој впечаток тоа.
Тоа е таа неофанзивна веганска психа. Ако не си веган си неинформиран и само се труеш.