Сакам да кажам/Сакам да прашам

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,840
1,153
@incule
Добредојде на форумов:) Те гледам имаш ентузијазам да пишуваш, слободно, меѓутоа би ти дала неколку совети како модератор.
Кога пишуваш во тема, пишувај повеќе од 1 реченица, повеќето мислења ти се со да/не и едвај уште некое зборче. Потруди се да напишеш зошто мислиш така :) Потоа кога пишуваш, попрегледно е доколку после запирка оставиш празно место. Ти променив едно мислење во ТВ, си стои твоето напишано, меѓутоа го направив попрегледно.
Го раздвижи форумов, ама те молам пишувај нешто што не е краток одговор само. Не сакам да те бришам во никој случај, не ти е опомена ова, туку најдобронамерен совет ти кажувам. Ако имаш некое прашање во врска со темите, пиши ми и приватна порака.
Си даваш премногу слобода да му сугерираш некому како да се изразува.

misti.diva orhideja

Член со 30 казнени поени
10 јануари 2017
262
195
43
@incule
Добредојде на форумов:) Те гледам имаш ентузијазам да пишуваш, слободно, меѓутоа би ти дала неколку совети како модератор.
Кога пишуваш во тема, пишувај повеќе од 1 реченица, повеќето мислења ти се со да/не и едвај уште некое зборче. Потруди се да напишеш зошто мислиш така :) Потоа кога пишуваш, попрегледно е доколку после запирка оставиш празно место. Ти променив едно мислење во ТВ, си стои твоето напишано, меѓутоа го направив попрегледно.
Го раздвижи форумов, ама те молам пишувај нешто што не е краток одговор само. Не сакам да те бришам во никој случај, не ти е опомена ова, туку најдобронамерен совет ти кажувам. Ако имаш некое прашање во врска со темите, пиши ми и приватна порака.
Конечно примедба на место, без никакви лоши намери и нема никаков сарказам, така треба Селен сите да работат, да се ставаат добронамерни забелешки а не одма со навреди, дрва и камења по членот.
Инаку Унчиленце ја има и на Кајгана форумот, на фемина форум и сега ете ја тука и редно е после толку примедби да се поправи.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Многу чудно однесување на форумов...никакви реакции од админите, модерчињата(wasntme)
Сакам да ги прашам уште колку теми и останаа на Инчуленце @incule, за да дозаврши со одговорите:^) оти како е усилена 24/7..само страв ми е да не добиеме алергија од гледање нон-стоп на само едно име(facepalm)

Порано имаше опомени, критики, форумска едукација и бла бла...а сега...:svirka
:svirka:svirka:svirka:svirka

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Си даваш премногу слобода да му сугерираш некому како да се изразува.
Kaко треба според тебе? Еве не сум паметна, просветли ме. Како треба да сугерирам некому да пишува почитко и попрегледно?

Falanga

Истакнат Член
10 април 2016
350
293
173
43
Срам ми е да ја прашам @violetmoon во темата за ѕвонливата тишина, wtf is a ѕвонлива тишина?
И кои се тие црнобели креативци кога пиле нема да прелета, им се смачи од хунзите

• Ми се допаѓа
Реакции: misti.diva orhideja

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,840
1,153
Kaко треба според тебе? Еве не сум паметна, просветли ме. Како треба да сугерирам некому да пишува почитко и попрегледно?
Вие сте модератор овде, а не воспитувач и немам намера ве просветлувам, очигледно погрешно ме разбравте, немате право да им кажувате на членовите на форумот како да се изразуваат и колку реченици да употребуваат, а посебно да ги учите на правопис, освен ако не сте му надреден некому па по службена должност го коригирате.

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Еден пејсаж ме остави без зборови. Сите што скијаат знаат за што зборувам.
Прекрасен адреналински ден. Би сакала да научам да бордам. Уште поадреналински делува. :zelen(star)
20170203_145831.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: misti.diva orhideja