Сакам да кажам/Сакам да прашам

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Legit бе.

aqLP8XP_460s.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: rikica01

rikica01

Истакнат Член
19 ноември 2015
58
20
118
29
помина то време кога младите им правеа место за да седнат постарите, кога беше се поштовано сега сите гледат на кој попрво да му го закачат ножот во грбот

columbiana

Нов член
11 септември 2016
8
3
3
30
Ве замолувам за помошшш.. Моето куче е болно 5дена.. нема ништо јадено и пиено ... повикав ветеринар ми кажа дека има некој вирус .. 3дена е на инфузија,ама состојбата не му се подобрува ... ве молам некој ако знае нешто нека ми каже :place

rikica01

Истакнат Член
19 ноември 2015
58
20
118
29
Ве замолувам за помошшш.. Моето куче е болно 5дена.. нема ништо јадено и пиено ... повикав ветеринар ми кажа дека има некој вирус .. 3дена е на инфузија,ама состојбата не му се подобрува ... ве молам некој ако знае нешто нека ми каже :place
zemi mleko daj mu i vnatre paracetamol ili analgin

Ѕид на плачот

Истакнат Член
20 септември 2016
222
113
343
32
Скопје

Од времето му е, промена на време... Климата, од лето директно на зима отидовме...
Спремај лопатата и биди спремна на се...

• Ми се допаѓа
Реакции: rikica01

Ѕид на плачот

Истакнат Член
20 септември 2016
222
113
343
32
Скопје
ветеринарот нека ти дај некој таблети или што и да е појак седатив за да може да закрепне

Штом е на инфузија три дена, а тоа воопшто не му ја подобри состојбата во која што се наоѓа, мислам дека треба да биде спремен членот на се...
Така соседката имаше едно куче, една недела не јадело, не пиело, веќе во втората недела почина и многу плачевме сите. Оти тој не чуваше, сирот, госпо да му дај рај... :) Добро куче беше, лаеше по непознати, касаше непознати, бесно куче беше... Со убавина ми текнува на него, ко вчера да беше...