Сакам да кажам/Сакам да прашам

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Во врска со дискутабилната тема Инцест уште што не се испотепавте , кој знае ова да го дискутиравте вака стронг во живо во некоја соба како во дебатна емисија само без камери , ќе имаше влечење мислам дека :D:cool: :D

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
@Давор те читам вака си сакал ова си сакал она, тогаш со келнерката си сакал да и речеш ама ништо, со овој вампиров и кучето пак си сакал. Па зошто не направиш? Зошто секогаш сакаш? Ај добро разбирам, не си сељак и тоа, ама па не е сељачки да направиш нешто некогаш. Јас на пример сум срамежлив, ама со стари вампири ќе се карам цел ден. Земал без причина го мавнал кучето, па има да го бркам со дрво низ град. Јас во автобус ги бркам да не ми стојат над глава, не па така.

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
@Давор те читам вака си сакал ова си сакал она, тогаш со келнерката си сакал да и речеш ама ништо, со овој вампиров и кучето пак си сакал. Па зошто не направиш? Зошто секогаш сакаш? Ај добро разбирам, не си сељак и тоа, ама па не е сељачки да направиш нешто некогаш. Јас на пример сум срамежлив, ама со стари вампири ќе се карам цел ден. Земал без причина го мавнал кучето, па има да го бркам со дрво низ град. Јас во автобус ги бркам да не ми стојат над глава, не па така.
Не е дека не сум сељак, само некогаш се блокирам и ми треба некое време да дојдам при себе. Зависи до ситуација. И јас се карам кога ќе ми дојде преку к*р се, али сега тоа ми дојде неочекувано. Го гледам девојчето се расправа овој се смее. Што требаше јас да направам? Да го претепам? Кога него тоа што го удрил кучето му е смешно, те молам кажи ми што да направам? Со будала/лудак не може да се расправаш. Он кога сега на шеесет и некоја или колку и да ги има не знам, не разликува што е лошо а што е добро, јас во десет минути ќе го научам?

• Ми се допаѓа
Реакции: Kisserboy

Tantara

Староседелец
31 октомври 2013
456
694
1,103
Si ja sakam novava tastatura & the key tones :))) се извинувам за латиницата ама морав да ја тестирам тастатурава

• Ми се допаѓа
Реакции: Kisserboy

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Уште една новост денес : )
Пошто мајка ми во никој случај не дозволи да донесеме зајче дома испадна по зборот од @Outrider . :)
Другарка ми има мачка и куче . . Ова малово што го зедов сакаа да го дадат било каде само дома да не им е.
Ја се решив во рок од 5 мин да го земам и сега спие пред врата стуткано во ќебенцето : )
Малку ми е жал што го оставив надвор само ама мачка внатре реков не. Утре ќе го капам ќе го средам.. т.е сето ова ќе биде ако мајка ми сабајле не го избрка :( мрази мачки мрази кучиња, неред правеле. . Ќе се борам да го исчувам.. мн го засакав (inlove)
20160910_005735.jpg
20160910_005706.jpg
Само што не е фотогенично. Никако фаца да му сликам :sreken

Последна промена од модератор: