е за малку сум го утналаОд џеб.
Од џеб.
Не е дека не сум сељак, само некогаш се блокирам и ми треба некое време да дојдам при себе. Зависи до ситуација. И јас се карам кога ќе ми дојде преку к*р се, али сега тоа ми дојде неочекувано. Го гледам девојчето се расправа овој се смее. Што требаше јас да направам? Да го претепам? Кога него тоа што го удрил кучето му е смешно, те молам кажи ми што да направам? Со будала/лудак не може да се расправаш. Он кога сега на шеесет и некоја или колку и да ги има не знам, не разликува што е лошо а што е добро, јас во десет минути ќе го научам?@Давор те читам вака си сакал ова си сакал она, тогаш со келнерката си сакал да и речеш ама ништо, со овој вампиров и кучето пак си сакал. Па зошто не направиш? Зошто секогаш сакаш? Ај добро разбирам, не си сељак и тоа, ама па не е сељачки да направиш нешто некогаш. Јас на пример сум срамежлив, ама со стари вампири ќе се карам цел ден. Земал без причина го мавнал кучето, па има да го бркам со дрво низ град. Јас во автобус ги бркам да не ми стојат над глава, не па така.