Сакам да кажам/Сакам да прашам

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Сега знам како му било на Доктор Виктор Франкенштајн иако моево створење не е од парчиња лешеви него од стари хардверски единици, куќиште `Даеву` (мислев дека се фирма за коли) нешто шо се вика СДРАМ (!?) три парчиња по 64МБ, два ХД по 20ГБ арно ама едниот слабо реагира а остало од матична процесор и графичка веќе постоеше во соодветните слотови. Тастатура која треба да ја тепаш и стариот и добар икс-пе-про, чунки појак ОС не крепи хибридов... имаше В-98 на него пред тоа. And it`s alive!!!

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Дали некој продава или знае кај можам да најдам зајаче теди раса од оние минијатурните, ама не сакам лавја глава..? Пазар3 и реклама5 ги поминав не ми фатија око некако. . Ако некој нешто знае би сакала да ми пише :) благодарим!

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Pisces and Prashina

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Нема ништо поубаво од тоа да живееш без да бидеш приморан да носиш одлуки под влијание на околностите над кои не можеш да влијаеш или не можеш да ги прифатиш.
Воопшто не сакам да бидам возрасна, реална и паметна и да се кочам себеси со помислата дека тоа е невозможно во денешно време.
Ме фаќа голем инает и уште толку ми дава сила да терам по свое.

Си ветувам себеси дека никогаш нема да пораснам.

А на ова грдо општество му ветувам дека нема да ја има таа привилегија да ме искористува!

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Ако некој се мисли дека е сАвршен нека дојде кај мене да се пресметаме! :D
-Совршено несовршена- јас

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Дали некој продава или знае кај можам да најдам зајаче теди раса од оние минијатурните, ама не сакам лавја глава..? Пазар3 и реклама5 ги поминав не ми фатија око некако. . Ако некој нешто знае би сакала да ми пише :) благодарим!

Шо ќе ти е зајак, не пушта глас и само ќе седи, земи си мачка, нема поарно милениче, најлесно се одржава...

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Шо ќе ти е зајак, не пушта глас и само ќе седи, земи си мачка, нема поарно милениче, најлесно се одржава...

Тоа и ми треба.. Мирно, питомо.. Буквално само да ме слуша а да не одговара ништо. Онака да си ме разбира ко ќе ми е тешко сакам да си лежи на мене . Мн мило животинче ми е.
Мачка дома не сакам
Ја би да чувам коњ и ко по филмојне да зборвам со него то само да ме слушат и да "сочувствуват" со мене ама немам место :mstickle:giggle

Последна промена:

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Денес е денот кога патриотите излегуваат надвор, пијат пиво и лапаат скара, и секако тука е патриотската песна. Од утре веќе се враќаат во шупакот на нивните шефови, а тие нивните шефови ич си немаат гајле за празников, ниту па се замараат, тоа го оставаат на глупите. Оставаат они да се замараат за 25 годишното изживување врз нив, од кои последните 10 години личат како во затвор во С.Кореја.
Ах како не не примат во ЕУ, пола држава да се исели. Јас прв. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable° and malo