Сакам да кажам/Сакам да прашам

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Е људи поздрав. Имам едно прашање за песму. Слушна гу неколко пута ама никако да ми текне да укључу Shazam да виду како се вика.
Песма идеше некако овакој
Морам да признаам магично/ панично те сакам.....себично само за мене/себе
Мислу дека е релативно нова песма пошто такој на при крај има нешто како house/dubstep елементи.

Фала, позз.

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Е људи поздрав. Имам едно прашање за песму. Слушна гу неколко пута ама никако да ми текне да укључу Shazam да виду како се вика.
Песма идеше некако овакој
Морам да признаам магично/ панично те сакам.....себично само за мене/себе
Мислу дека е релативно нова песма пошто такој на при крај има нешто како house/dubstep елементи.

Фала, позз.
Welcome back, друже.
Да не е Наташа Малинкова - Само мој?
Таа ми излева на бато гугл :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Kisserboy

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
@Давор Добро е да се врату после толко време. Гледам ти си туј, останасва ли јами, хоуп, мелпомена, парвати, аладин, трајче и остали постари чланови?

Иначе тај е песма, фала млого!

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
@Давор Добро е да се врату после толко време. Гледам ти си туј, останасва ли јами, хоуп, мелпомена, парвати, аладин, трајче и остали постари чланови?

Иначе тај е песма, фала млого!
Аладин? Ваљда мислиш на Саладин :zelen I know, i know, и јас прв пат кога дојдов на форумот ми беше чудно зошто таа С напред.
Он е единствениот од овие што си ги набројал тука сеуште. Другите како во земја да пропаднаа.
Ама се надевам ти ќе ни бидиш сеа тука почесто.

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Аладин? Ваљда мислиш на Саладин :zelen I know, i know, и јас прв пат кога дојдов на форумот ми беше чудно зошто таа С напред.
Он е единствениот од овие што си ги набројал тука сеуште. Другите како во земја да пропаднаа.
Ама се надевам ти ќе ни бидиш сеа тука почесто.

Еее тј.. хаха.
Не сам сигуран дали још дугачко ке остану ама ке видимо.

EDIT: П.С. значи кој не е бија на Јелену Розгу у Спејс у наше Куманово не знае што е пропуштија, значи журка што да ви кажују, Розга боље него одлична, ке се памти дугачко времее...
@parvati га нема да се јави да каже дали е бија, он боље ке гу долови атмосферу.

Последна промена:

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Не бе не :rofl:D:D
Кога ќе помисли човек дека е премногу циничен и отрпнат - секогаш ќе се најде материјал за сеир и смеа.

Имаше пренос од затварање на олимписки игри на оваа државнава мвро-телекран и коментаторите кажуваат со нескриен понос како иако немало хунзи спортисти одамна останато на игрите, знамето на затварање ќе го мафтала некоја волонтерка :rofl:rofl:rofl која била едина од овде која волонтирала таму хахахах
Значи не само што Бигфут, Сасквач, Јети и спортистите од Атлантида и Хипербореја имаат поголеми шанси за медал и останување до крај на олимпијада - раја е толку отепана што има само една присутна особа во било какво својство (facepalm) па уште се фалат со тоа :eek::rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не бе не :rofl:D:D
Кога ќе помисли човек дека е премногу циничен и отрпнат - секогаш ќе се најде материјал за сеир и смеа.

Имаше пренос од затварање на олимписки игри на оваа државнава мвро-телекран и коментаторите кажуваат со нескриен понос како иако немало хунзи спортисти одамна останато на игрите, знамето на затварање ќе го мафтала некоја волонтерка :rofl:rofl:rofl која била едина од овде која волонтирала таму хахахах
Значи не само што Бигфут, Сасквач, Јети и спортистите од Атлантида и Хипербореја имаат поголеми шанси за медал и останување до крај на олимпијада - раја е толку отепана што има само една присутна особа во било какво својство (facepalm) па уште се фалат со тоа :eek::rofl
Ко во Северна Кореја што ги лажеше тој дека освоиле светско во фудбал, така и нашиве. Ама за олимпијадава овие од Северна Кореја барем нема да ги лажат, имаат медали освоено.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider